Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АЕРОЗОЛЬНИЙ АНТИПЕРСПІРАНТ-ДЕЗОДОРАНТ "ЗАХИСТ 48 ГОДИН" ETIAXIL ANTI-PERSPIRANT DEODORANT PROTECTION 48H AEROSOL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Etiaxil
Тип продукту: Антиперспірант
Виробник: Riemann AS
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Область пахв
Призначення товару:
  • Антибактеріальна дія
  • Захист від поту
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Алергічна
  • Для всіх типів
  • Схильна до атопії
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Аерозольний антиперспірант-дезодорант
ОПИС

Аерозольний антиперспірант-дезодорант "Захист 48 годин" Etiaxil Anti-Perspirant Deodorant Protection 48H Aerosol

Аерозольний антиперспірант-дезодорант Etiaxil захист 48 годин розроблений для щоденного використання для регулювання помірного потовиділення. Антиперспірант не порушує природного процесу терморегуляції, надає виражену антибактеріальну дію, захищаючи шкіру від бактерій, які є причиною неприємного запаху. Завдяки зручному формату (аерозоль) засіб швидко, легко та рівномірно наноситься на шкіру. Для всіх типів шкіри. Гіпоалергенна формула для людей з чутливою та атопічною шкірою. Стриманий та легкий аромат забезпечує відчуття свіжості протягом дня. Підходить як для жінок, так чоловіків. Форма випуску: 150 мл.

Призначення
Забезпечує захист від поту та неприємного запаху протягом 48 годин, запобігає появі жовтих плям та білих слідів на одязі.

Властивості
Антиперспірант збагачений пом'якшуючими та заспокійливими інгредієнтами для максимального комфорту для всіх типів шкіри, навіть для найчутливішої.

Результат
Надійний захист від поту

Рекомендація до застосування
Наноситься щодня на суху та чисту шкіру пахвових западин після прийняття душу або ванни. Перед кожним використанням балон необхідно добре струсити, наносити розпиленням на шкіру з відстані 15 см. Уникайте тривалого розпилення. Перш ніж одягнутись, дочекайтеся, щоб засіб повністю висохло. Не наносити на подразнену або пошкоджену шкіру.

Курс застосування
Можна повторювати нанесення будь-коли протягом дня.

Увага!
Зберігати далеко від джерел тепла, нагрітих поверхонь, іскріння, відкритого вогню та інших джерел займання. Не палити при використанні. Не розпорошувати на відкрите полум'я та інші джерела займання. Не проколювати і не спалювати балон навіть після використання. Захищати від прямого сонячного проміння. Не нагрівати вище 50°С. Зберігати у недоступному для дітей місці. Уникати розпилення в очі та/або на подразнену шкіру, навмисно не вдихати. Використовувати лише за призначенням. Не використовувати в приміщенні, що погано провітрюється.

Склад:
Butane, Propane, Cyclopentasiloxane, Aluminium Sesquichlorhydrate, Isobutane, Isopropyl Myristate, Parfum, Disteardimonium Hectorite, 2-Methy-5-Cyclohexylpanthenol, Propylene Carbonate, Diatomaceus Earth, Dimethiconol

Протестовано під дерматологічним контролем. Не містить спирту та барвників. Без парабенів.

Аерозольний антиперспірант-дезодорант "Захист 48 годин" Etiaxil Anti-Perspirant Deodorant Protection 48H Aerosol
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.