Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР "БІЛА ЛЕГЕНДА" ESTEL PROFESSIONAL OTIUM CHOCOLATIER WHITE LEGEND (HAND/CR/50ML + SPR/200ML + SMP/250ML + BALM/200ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Estel Professional
Тип продукту: Набір
Тип волосся:
  • Світлі
  • Для всіх типів
Виробник: Estel Professional
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування:
  • Волосся
  • Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Для блиску
  • Захист
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Росія
Країна реєстрації: Росія
Набір
ОПИС

Набір "Біла легенда" Estel Professional Otium Chocolatier White Legend (hand/cr/50ml + spr/200ml + smp/250ml + balm/200ml)

До складу набору входить:

Крем для рук "Білий шоколад" Estel Professional Chocolatier Otium Hand Cream White Chocolate, 50 мл.
Крем для рук «Білий шоколад» від бренду Estel Professional здатний миттєво зволожити та пом'якшити шкірний покрив. Чинить делікатний вплив, гарантуючи активне відновлення клітин.

Спрей для волосся "Ванільна глазур" Estel Professional Otium Chocolatier Spray White Chocolate, 200 мл.
Спрей для волосся Ванільна глазур Estel Chocolatier є унікальним відновлюючим засобом з легким ароматом ванілі. Має миттєвий ефект зволоження та відновлення. Випускається у зручному флаконі, який легко можна транспортувати.

Шампунь "Білий шоколад" Estel Professional Otium Chocolatier Shampoo White Chocolate, 250 мл.
Шампунь "Білий шоколад" призначений для світлого волосся, а приємний аромат білого шоколаду залишається до наступного миття голови. Має текстуру заварного крему і ніжний аромат білого шоколаду.

Бальзам "Білий шоколад" Estel Professional Otium Chocolatier Balm White Chocolate, 200 мл.
Бальзам для волосся «Білий шоколад» — гармонійне поєднання збалансованої формули, активних компонентів та неймовірного чарівного аромату, завдяки якому звичні процедури перетворюються на справжній спа-ритуал. Має текстуру заварного крему і ніжний аромат білого шоколаду. Ідеально підходить для світлого волосся.

Набір "Біла легенда" Estel Professional Otium Chocolatier White Legend (hand/cr/50ml + spr/200ml + smp/250ml + balm/200ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.