Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПІЛІНГ-СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ESTHETIC HOUSE TOXHEAL RED GLYCOLIC PEELING SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Esthetic House
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Пілінг
  • Звуження пор
  • Відлущування
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
  • Нормальна
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Пілінг-сироватка для обличчя Esthetic House Toxheal Red Glycolic Peeling Serum фото
ОПИС

Пілінг-сироватка для обличчя Esthetic House Toxheal Red Glycolic Peeling Serum

Пілінг-сироватка забезпечує м'яке очищення поверхні епідермісу від відмерлих клітин, тому ви можете забути про лущення, про погано лягаючих тональних кремів, пудри і тд.
Не підходить для дуже сухої, чутливої ​​шкіри і шкіри з куперозом. Обсяг 100 мл.

Призначення
- М'яко очищає шкіру і відлущує ороговілі клітини;
- Регулює вироблення себума;
- Сприяє звуженню пор;
- Пом'якшує і зволожує шкіру;
- Надає шкірі сяйво і здоровий зовнішній вигляд.

Активні інгредієнти
Гліколева кислота (АНА-кислота) відмінно розчиняє склеюючу клітини речовину, допомагає позбутися від ороговілого шару, стимулює оновлення клітин, завдяки чому шкіра стає більш гладкою, освітлюються пігментні плями, зникають тонкі зморшки. Також гліколева кислота збільшує рівень гіалуронової кислоти, підвищує еластичність шкіри.
Бетаїн саліцилат (BHA-кислота) має протизапальну, відлющуючу і кератолітичну дії, володіє сильним антибактеріальним ефектом, тому ефективно справляється з лікуванням акне, розчиняє шкірний жир в порах.
Глюконолактон (PHA-кислота) видаляє шрами і сліди від прищів, лікує акне, освітлює веснянки і пігментні плями, пом'якшує і регенерує шкіру, має антибактеріальну та дезодоруючу дії, антиоксидант.
Екстракти алое вера, гарденії, алтея мають заспокійливі властивості, прискорюють загоєння запалень, ефективно оздоровлюють і очищають шкіру.

Рекомендація до застосування
Нанести невелику кількість пілінг-сироватки на суху шкіру обличчя, акуратно помасажувати 1-2 хвилини, потім ретельно змити водою. При чутливій шкірі може бути незначне пощипування, печіння і легке почервоніння. Після використання засобу нанести тонер і заспокійливий крем.

Курс застосування
Рекомендується застосовувати пілінг-сироватку 1-2 рази на тиждень і додатково використовувати сонцезахисний крем. Уникайте потрапляння в очі.

Рекомендується перед використанням протестувати засіб на невеликій ділянці шкіри. Не слід наносити на пошкоджену шкіру.

Склад
Water, Glycolic Acid, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Potassium Hydroxide, Gardenia Jasminoides Fruit Extract, Panthenol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Gluconolactone, Caprylyl Glycol, Allantoin, Betaine Salicylate, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Althaea Rosea Root Extract.

Пілінг-сироватка для обличчя Esthetic House Toxheal Red Glycolic Peeling Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.