Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ ДЛЯ ГУБ "ГРУША" CARMEX NATURALLY LIP BALM PEAR

Час застосування: Універсальний
Бренд: Carmex
Тип продукту: Бальзам для губ
Виробник: Carmex
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Губи
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Бальзам для губ
ОПИС

Бальзам для губ "Груша" Carmex Naturally Lip Balm Pear

Унікальна формула бальзаму для губ з ароматом груши з серії Naturally, яка об'єднує 12 інгредієнтів природного походження, спеціально розроблена для зняття відчуття сухості, заспокоєння, пом'якшення, розгладження губ і надання їм більш здорового зовнішнього вигляду. Обсяг 4,25 г.

Призначення
Помітно розгладжує і пом'якшує губи після першого застосування.

Властивості
У складі оліїз плодових кісточок, багаті антиоксидантами, екологічно чисті олії купуасу і мурумуру, а так само доза колоїдної вівсянки, яка заспокоює і розгладжує губи.

Результат
Тепер з ще більш глибоким і тривалим ефектом зволоження.

Спосіб застосування
Рівномірно нанести необхідну кількість бальзаму на губи. Використовувати регулярно, особливо до і після впливу сонця, вітру чи низьких температур. Нанести повторно для підтримки досягнутого ефекту.

Склад
Олія насіння Ricinus Communis (касторове), олія насіння Cera Alba (бджолиний віск), олія насіння Theobroma Grandiflorum, екстракт насіння Raphanus Sativus (редис), аромат, олії насіння Astrocaryum Murumuru, Rhus Succedanea Fruit Wax, Rhus Verniciflua Peel Waxtiva, Ovena Palma борошно з ядер, віск Copernicia Cerifera (карнаубський), олія насіння Helianthus Annuus (соняшнику), екстракт листя Rosmarinus Officinalis (розмарин), екстракт стевії Ребаудіана, токоферол, олія насіння Vaccinium Macrocarpon (журавлина), евгенол, лімонен ** 94, 28% натуральних інгредієнтів.

Бальзам для губ "Груша" Carmex Naturally Lip Balm Pear
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.