Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МУС "PERIBIOMA" BIOREPAIR PERIBIOMA COLLUTORIO GENGIVE MOUSSE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Biorepair
Тип продукту: Мус
Виробник: Coswell S.p.A.
Вік: 12+
Класифікація:
  • Мас-маркет
  • Доглядова
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • При пародонтиті
  • Антибактеріальна дія
  • Очищення зубного нальоту
  • Свіже дихання
  • Відновлення
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Мус
ОПИС

Мус "Peribioma" Biorepair Peribioma Collutorio Gengive Mousse

Це унікальне поєднання зубної пасти і ополіскувача для кращого догляду за порожниною рота в зручному форматі. Запатентована формула містить унікальний комплекс microRepairBIOMA з відновлюють емаль наночастинками гідроксиапатиту (18%) і збагачена інноваційними пробіотиками. Також, містить «Детокс комплекс», що складається з вітамінів А, С, Е, гамамелісу і гіалуронової кислоти. «Протизапальний комплекс» з всесвітньо відомою Хіосскою мастикою, натуральні витяжки спіруліни, календули, евкаліпта і натуральним компонентом цинк РСА. Рекомендується з 12 років.

Призначення
Мус ідеально підходить для профілактики і лікування ясен і слизової (гінгівіт, пародонтит, пародонтоз, стоматит та ін.). Забезпечує тривалий захист від виникнення зубного нальоту, зміцнює емаль і дбайливо піклується про яснах.

Властивість
Мус, завдяки своїй консистенції, легко і делікатно проникає навіть у важкодоступні місця ротової порожнини. Має антибактеріальну і антисептичну дії. Загоює і знімає запальні процеси, стимулює місцевий імунітет, відновлює мікробіоту ротової порожнини. Має виражену антиоксидантну, заспокійливу, противірусну, протигрибкову, захисну і відновлюючу дію. Ефективно бореться з кровотечею і набряком ясен, запобігає утворенню нальоту і пігментації. Надійно захищає від карієсу.

Рекомендація до застосування
1. Видавіть невелику кількість мусу (1-2 натискання на дозатор) в ротову порожнину.
2. Розподіліть мус по ротової порожнини і залиште на 30 секунд.
3. Сплюньте залишки мусу, а не обполіскуйте рот!
4. Для досягнення максимального ефекту після процедури, утриматися від прийому їжі і напоїв протягом 30 хвилин.
5. Рекомендується використовувати після кожного прийому їжі.

Склад:
Aqua, Sorbitol, Xylitol, Zinc Hydroxyapatite *, Aroma, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum Oil, Lactobacillus *, Bifidobacterium *, Sodium Hyaluronate, Ascorbic Acid, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Spirulia Platensis Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Maltodextrin, Sodium Saccharin, Helanthus Annuus Seed Oil, Pottasium Sorbate, BHT, Limonele, Cl 16255, * microRepairBIOMA.

Без фтору, содиум лаурил сульфату (SLS), парабенів, діоксид титану, хлоргексидину, триклозану і інших шкідливих компонентів.

Мус "Peribioma" Biorepair Peribioma Collutorio Gengive Mousse
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.