Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГІДРОГЕЛЕВІ ПАТЧІ З ЦЕНТЕЛОЮ АЗІАТСЬКОЮ FARMSTAY CICA FARM NATURE SOLUTION EYE PATCH

Час застосування: Універсальний
Бренд: FarmStay
Тип продукту: Патчі
Виробник: MYUNGIN COSMETICS CO
Вік: 25+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зменшення почервоніння
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Гідрогелеві патчі з центелою азіатською Farmstay Cica Farm Nature Solution Eye Patch фото
ОПИС

Гідрогелеві патчі з центелою азіатською Farmstay Cica Farm Nature Solution Eye Patch

Гідрогелеві патчі під очі з центелою азіатською Farmstay Cica Farm Nature Solution Eye Patch дбайливо доглядають за ніжною і чутливою шкірою навколо очей. Усувають почервоніння і роздратування від зовнішніх впливів. Відмінно зволожують і чудово підійдуть для відновлення після стресу, наприклад перельотів. Корисні компоненти роблять шкіру більш еластичною і розгладжують дрібні зморшки.

Призначення
Допомагають справитися з набряком і темними колами під очима;
Надають зволожуючу і заспокійливу дію;
Захищають від передчасного старіння і в'янення ніжної шкіри;
Підвищують пружність і еластичність шкіри, розгладжують тонкі лінії і зморшки.

Активні інгредієнти
Екстракт центели азіатської має протизапальну властивість, забезпечує інтенсивне зволоження, усуває сухість, роблячи шкіру м'якою і гладкою, зменшує набряклість.
Гіалуронова кислота дозволяє збільшити вміст вологи на поверхні шкіри і надати їй гладкість, робить шкіру більш еластичною, перешкоджає утворенню зморшок і заломів,
Екстракти гранату та японського мандарина чудово тонізують і освіжають шкіру, мають виражений anti-age ефект, завдяки антиоксидантам уповільнюють старіння шкіри,
Колоїдне золото, алмазна пудра, колаген, екстракти алое вера і ромашки підсилюють відновлюючу, зволожуючу, омолоджуючу дію патчів, шкіра отримує активне пом'якшення і стає еластичною і пружною.

Спосіб застосування
Нанести патчі на очищену шкіру під очима. Через 20-30 хвилин зняти і рухами дати вбратися залишкам есенції. Патчі також можна використовувати на носогубні складки.

Склад
Water, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerin, Citrus Unshiu Peel Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Carrageenan, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Camellia Sinensis Leaf Extract, Potassium Chloride, Centella Asiatica Extract (100ppm diluted solution 0,3%), Sodium Hyaluronate, Glucose, Rose Extract, Colloidal Gold (100ppm diluted solution 0.1%), Diamond Powder (100ppm diluted solution 0.1%, Chamomilla Recutita (Matricaria) Leaf Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Melaleuca Alternifolia ( Tea Tree) Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Glycine Soja (Soybean) Phytoplacenta Extract, Althaea Rosea Flower Extract, Portulaca Oleracea Extract, Collagen, Fragrance, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Mica.

Гідрогелеві патчі з центелою азіатською Farmstay Cica Farm Nature Solution Eye Patch
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.