Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕКСТРАЖИВИЛЬНА ОЛІЯ-ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ "КОКОСОВА ОЛІЯ" COTTAGE COCONUT OIL EXTRA NOURISHING PRECIOUS OIL SHOWER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Гель
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Очищення
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Екстраживильна олія-гель для душу
ОПИС

Екстраживильна олія-гель для душу "Кокосова олія" Cottage Coconut Oil Extra Nourishing Precious Oil Shower

Екстраживильна олійка для душу створена спеціально для догляду за сухою і чутливою шкірою. Вона ніжно очищає її, інтенсивно живить і запобігає втраті пружності шкірного покриву. Очищувальна олія діє набагато м'якше, аніж її «колеги» — гелі для душу. Її формула створена на основі мінімуму рослинних інгредієнтів. Дієвий компонент Cottage Extra Nourishing Oil Shower — олія, отримана зі свіжої пресованої м'якоті плодів кокосової пальми. Кокосова олія містить бленд кислот для турботи про шкіру. А її вишуканий аромат із вершково-солодкими акордами дає змогу зануритися у млість. Cottage Extra Nourishing Oil Shower with Coconut oil — подих екзотики у хмарі солодощів.

Призначення
Ніжно очищає, інтенсивно живить і запобігає втраті пружності шкірного покриву.

Властивості
Чудова фруктова інтерпретація сяйва кокоса на вершково-ванільній основі. Дихання екзотики і чуттєвості в вихорі солодощів. Ексклюзивна формула містить 97% натуральних інгредієнтів, в тому числі кокосову олію. Нейтральний pH для шкіри. Переносимість шкірою підтверджена дерматологами.

Результат
89% споживачів із сухою, чутливою шкірою вважають, що використання засобу дарує шкірі відчуття комфорту, засіб підходить для їх типу шкіри і ніжно очищає її.

Спосіб застосування
Нанесіть невелику кількість на вологу губку/мочалку або змильте в долонях і масажними рухами нанесіть на шкіру тіла, змийте водою.

Склад:
Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Glycerin, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Citric Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Benzoic Acid, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sodium Hydroxide, CI 19140 (Yellow 5), Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, CI 15510 (Orange 4), Coumarin, Hexyl Cinnamal.
 

 

Екстраживильна олія-гель для душу "Кокосова олія" Cottage Coconut Oil Extra Nourishing Precious Oil Shower
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.