Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТОНАЛЬНА ОСНОВА-КУШОН A'PIEU WONDER PERFECT COVER SPF40/PA+++

Рівень SPF: SPF 40
Час застосування: Універсальний
Бренд: A'pieu
Тип продукту: Кушон
Виробник: A'pieu
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Тонування
  • Регулювання жирності
  • Захист від сонця з тональним ефектом
  • Коригуючий та маскуючий догляд
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Шкіра з гіперпігментацією
  • Схильна до почервоніння
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Об'єм товару: 14 г
Тональна основа-кушон A'pieu Wonder Perfect Cover SPF40/PA+++ фото
ОПИС

Тональна основа-кушон A'pieu Wonder Perfect Cover SPF40/PA+++

A'PIEU Wonder Tension Pact Perfect Cover - крем-пудра у вигляді кушона, що створює рівне покриття.

Призначення
Засіб має SPF40/PA +++ фактор і щільну, кремову текстуру, якісно приховує гіперпігментацію, розширені пори, темні кола під очима. Також візуально вирівнює тон і рельєф шкіри, зменшує глибину зморшок, усуває лущення і почервоніння, відмінно підлаштовується під основний тон шкіри. Чудовий продукт для повсякденного макіяжу, який дозволяє отримати максимально натуральне нанесення. Основа допомагає приховати веснянки, зморшки і інші недоліки, створює природне сяйво шкіри. Засіб має приємну вершкову текстуру, яка добре лягає на шкіру.

Активні компоненти
1. Екстракт центели і мадекасосід - контролюють і знижують запалення шкіри, відновлюють активність фібропластів і стимулюють синтез колагену I і III типу. Внаслідок регенерації волокон дерми зменшують глибокі зморшки в шкірі, забезпечують ліфтинговий ефект. Знижують активність матриксних металопротеїназ (MMPs), які призводять до руйнування сполучної тканини і колагену в шкірі. Сприяють загоєнню і відновленню шкіри шляхом регуляції кератиноцитів, основних клітин епідермісу.
2. Комплекс з 8 рослинних екстрактів і олій, полісахариди, мінеральна вода - забезпечують інтенсивне зволоження, повноцінне живлення шкіри, збереження високого рівня вологи в клітинах. Надають потужний антиоксидантний ефект, підсилюють протизапальні та антивікові властивості крему, підтягують пори, знижують вироблення себума.
3. Ніацинамід - висвітлює і вирівнює тон шкіри.

Спосіб застосування
Нанести крем на очищену, тонізовану і зволожену шкіру за допомогою спонжа, який йде в комплекті, і розподілити рухами. Крем можна нашаровувати. Після нанесення почекати 5 хвилин до того моменту, поки крем адаптується під колір вашої шкіри.

Склад:
Вода, діоксид титану (ci 77891), ціклопентасілоксан, бутиленгліколь, оксид цинку, лаурил пег-9, полідіметілсілоксіетілдіметікон ізодедекан, бутиленгліколь дікапрілат / дікапрат, метілгідратоване розчину, гідрогенованій полідецен, біс-дігліцеріл поліаціладіпат2, ніацинамід, гліцерин, диметикон, цетеарил алкоголь, дістеардімоніум Гектор, хлористий натрій, ціклогексасілоксан, поліметілсілсіквіксан, пег-10 диметикон, пег / ппг-17/6 сополімер, алкоголь денат.гідроксід алюмінію, ci77492, стеаринова кислота, кремнезем, слюда (ci 77019), диметикон / вінілдіметікон, крепополімертріетілцітрат, ксиліт, 1,2-гександіол, екстракт олерсеа портулак, пантенол, гідрогенованійполіізобутен, гідроксіацетофенон, тріетоксікапрілілсілан, ci77491, аромат, феноксіетанол, перловий порошок, ментоксіпропандіол, натрію ЕДТА, полігідроксістеарінова кислота, вулканічний ясен, ci 77499, токофероілцетат, вдалий (bambusa vulgaris), аденозин , лецитин, ізостеарінова кислота, етилгексил пальмітат, ізопропіл упав ь Мітат, каолін, полігліцерил-3 полірізінолеат, тілгексілгліцерін глюконат цинку, екстракт орізи сатіва (рис).

Тональна основа-кушон A'pieu Wonder Perfect Cover SPF40/PA+++
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.