Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОСВІЖАЮЧА МІЦЕЛЯРНА ВОДА A'PIEU MICELLAR CLEANSING WATER FRESH

Час застосування: Універсальний
Бренд: A'pieu
Тип продукту: Міцелярна вода
Виробник: A'pieu
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Очищення
  • Демакіяж
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Освіжаюча міцелярна вода A'pieu Micellar Cleansing Water Fresh фото
ОПИС

Освіжаюча міцелярна вода A'pieu Micellar Cleansing Water Fresh

Призначення
Міцелярна вода A'pieu Micellar Cleansing Water Fresh ідеально усуває макіяж, надає освіжаючий ефект і не вимагає додаткового змивання, запобігаючи виникненню липких слідів на шкірі. Натуральні рослинні екстракти піклуються про чутливій шкірі обличчя, відновлюють свіжість і яскравість шкіри.
Міцели - мікро-частинки, які притягують шкірний жир і декоративну косметику, як магніт. Обволікають забруднення і не дають їм контактувати зі шкірою, завдяки чому очищення шкіри відбувається швидко і ефективно. Також міцели здійснюють зволоження шкіри.

Активні компоненти
У складі продукту містяться екстракти алое вера, зеленого чаю і азіатської центелли, які мають заспокійливу і пом'якшувальну властивості, підтримують оптимальний рівень зволоженості епідермісу, надають тонізуючу і антиоксидантну дії, виводять шкідливі токсини і звужують пори, вітамінізують шкіру і покращують колір обличчя.

Спосіб застосування
Ватним тампоном наносити на обличчя і очі легкими круговими рухами.

Склад:
Aqua, PEG-7 glyceryl cocoate, butylene glycol, PEG 6, glycerine, glycereth-26, ethylhexylglycerine, phenoxyethanol, green tea seeds, lavender extract, rosemary extract, chamomile extract, fragrance.

Освіжаюча міцелярна вода A'pieu Micellar Cleansing Water Fresh
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.