Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

EAU THERMALE НАБІР КРЕМІВ ДЛЯ РУК URIAGE EAU THERMALE WATER HAND CREAM (2*50ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Урьяж
Тип продукту: Набір
Виробник: Uriage
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Захист
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Суха
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Eau Thermale Набір кремів для рук Uriage Eau Thermale Water Hand Cream (2*50ml) фото
ОПИС

Eau Thermale Набір кремів для рук Uriage Eau Thermale Water Hand Cream (2*50ml)

До складу набору входить:

Eau Thermale крем для рук Uriage Eau Thermale Water Hand Cream, 2 шт / 50 мл.

Руки людини особливо часто схильні до впливу зовнішніх негативних факторів: несприятливі погодні умови, побутова хімія, використання миючих засобів. В результаті на поверхні шкіри можуть з'явитися потертість, шорсткість, тріщини, які супроводжуються некомфортним відчуттям стягнутості. Щоб зберегти привабливість шкіри рук, запобігти передчасному старінню, необхідно забезпечити якісний щоденний догляд за допомогою крему. Ультрапоживний нежирний з приємним ароматом, збагачений термальною водою Урьяж крем для рук Uriage Eau Thermale Water Hand Cream, наче «невидимі рукавички» захищає від впливу агресивних факторів зовнішнього середовища. Повертає м'якість та комфорт. Зміцнює нігті. Використовується при сухості та ушкодженнях рук. Вікова категорія 18+, унісекс. Виготовляється у тюбику об'ємом 50 мл.

Призначення
Підвищує імунітет шкіри, знижує її чутливість до холоду та інших зовнішніх факторів. Чудово пом'якшує епідерміс і живить його клітини, усуває запалення, стимулює регенерацію клітин.

Активні компоненти
Термальна вода Урьяж бореться із запаленням, забезпечує зволоження, стимулює появу нових клітин, оберігає від вільних радикалів.
Олія Ши живить шкіру та забезпечує максимальний комфорт для рук.
Гліцерин використовується як зволожувач.
Вітамін E усуває осередки запалень, позбавляючи шкіру різного роду висипки. Прискорює реновацію клітин епідермісу та стимулює мікроциркуляцію.

Результат
При постійному застосуванні крему руки пом'якшуються, зволожуються, відновлюються отримані ушкодження, захищені від агресивного впливу погодних та інших зовнішніх умов. Поліпшується стан шкіри, зовнішній вигляд, набуває ніжності, бархатистості.

Рекомендація до застосування
Нанести на заздалегідь очищену поверхню шкіри рук.

Курс застосування
По мірі необхідності.

Склад:
Aqua (Eau), Glycérine, Dimethicone, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl Alcohol, Cetearyl Isononanoate, Isononyl Isononanoate, Glyceryl Behenate, Potassium Cetyl Phosphate, Hydroxyethylacrylate/Sodium Fragrance), Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, O-Cymen-5-Ol, Xanthan Gum, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Sodium Hydroxide, Citric Acid.

Без вмісту консервантів.

Eau Thermale Набір кремів для рук Uriage Eau Thermale Water Hand Cream (2*50ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.