Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЧУДОВА СУХА ОЛІЯ НЕРОЛІ NUXE HUILE PRODIGIEUSE NEROLI BIO DRY OIL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Nuxe
Тип продукту: Олія
Тип волосся:
  • Зневоднені
  • Для всіх типів
  • Пошкоджені
Виробник: Nuxe
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Волосся
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Від посіченого волосся
  • Пом'якшення
  • Відновлення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Чудова суха олія Неролі Nuxe Huile Prodigieuse Neroli Bio Dry Oil фото
ОПИС

Чудова суха олія Неролі Nuxe Huile Prodigieuse Neroli Bio Dry Oil

Багатофункціональна чудова суха олія Nuxe Neroli Bio для обличчя, тіла і волосся, яка живить, відновлює і зміцнює одним рухом. Його делікатна алхімія дорогоцінних органічних олій (органічна олія сливи Ente та органічна олія кунжуту) надає вашій шкірі чарівний атласний блиск завдяки чуттєвій текстурі сухого дотику, живить волосся і робить його сяючим. Розслаблюючий аромат з нотами Неролі приносить спокій та гармонійність. Доведено антиоксидантну ефективність. Допомагає зменшити прояви розтяжок. Випускається у вигляді флакона з розпилювачем 100 мл.

Призначення:
Багатофункціональна суха олія забезпечує комплексний догляд: відновлює, живить (коктейль з дорогоцінних олій), пом'якшує, розгладжує, парфумує.
Олія отримала назву сухого, тому що має нежирну текстуру і швидко вбирається у шкіру. Шкіра стає шовковистою, волосся м'яким і сяючим. Підходить для будь-якої пори року та типу шкіри.

Властивості:
- може використовуватися для обличчя, тіла та волосся;
- має чуттєвий та загадковий аромат, який залишається на шкірі;
- надає волоссю блиску та легкості;
- склеює лусочки посічених кінчиків;
- пом'якшує шкіру та робить її гладкою;
- діє як антиоксидант;
- натуральна формула на 100%;
- веганська формула без інгредієнтів чи похідних тваринного походження.

Аромат:
Момент безтурботності завдяки ароматному аромату із заспокійливими нотами бергамоту, неролі (колір апельсину) та лавандину.

Активні компоненти:
- Органічна олія Prune d'Ente: отримана шляхом холодного віджиму з ядер сливи, що вирощуються в Ажені, Франція, вона була обрана через його винятковий склад жирних кислот, визнаних за його численні поживні та відновлюючі властивості для шкіри та волосся.
- Органічна кунжутна олія: отримана методом холодного віджиму з насіння кунжуту, ця олія була обрана через його концентрацію незамінних жирних кислот та її сенсорні властивості, які дозволяють йому швидко проникати всередину, залишаючи на поверхні шкіри суху поверхню.

Спосіб застосування:
На обличчі: використовуйте олію або змішайте кілька крапель на долоні з кремом Nuxe. Розподіліть розгладжуючими рухами від центру до контурів обличчя. Чоловікам воно сподобається і у догляді за бородою, щоб вона була еластичною та шовковистою.
На тілі: нанесіть його круговими рухами, виділяючи найсухіші ділянки та/або схильні до розтяжок. З наближенням літа змішайте кілька крапель сухої олії зі зволожуючим лосьйоном для тіла на долоні, щоб зробити ноги дивовижними.
На волоссі: нанесіть олію по довжині та кінчикам так часто, як це необхідно. Для ефекту інтенсивного догляду нанесіть його 1-2 рази на тиждень як маску на все волосся і залиште на 10 хвилин перед миттям шампунем.
Щоб подарувати собі момент безтурботності та абсолютного розслаблення, налийте кілька крапель олії у теплу воду ванни.

Склад:
Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Coco-caprylate/caprate, Dicaprylyl Ether, Prunus Domestica Seed Oil, Parfum/fragrance, Tocopherol, Linalool, Limonene, Citral, Geraniol [n4411/a].

Чудова суха олія Неролі Nuxe Huile Prodigieuse Neroli Bio Dry Oil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.