Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ SPF50+ AVERAC SOLAR FACIAL SUNSCREEN CREAM SPF50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Averac
Тип продукту: Крем
Виробник: AMIFAR LABORATORIS S.L.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Сонцезахисний крем для обличчя SPF50+ Averac Solar Facial Sunscreen Cream SPF50+ фото
ОПИС

Сонцезахисний крем для обличчя SPF50+ Averac Solar Facial Sunscreen Cream SPF50+

Сонцезахисний крем від Averac завдяки SPF50+ забезпечує високий рівень захисту шкіри обличчя від шкідливої дії ультрафіолетових променів. Завдяки цьому це ідеальний вибір для використання крема на пляжі, під час активного відпочинку на відкритому повітрі або просто у повсякденному житті. Засіб має легку текстуру, яка легко наноситься та швидко вбирається, не залишаючи жирних слідів на шкірі. Підходить для всіх типів шкіри. Об'єм 50 мл.

Призначення
Захист від шкідливого впливу ультрафіолетових променів, запобігання передчасному старінню шкіри та появі пігментних плям. Підтримка природного водного балансу шкіри.

Активні інгредієнти
Вітамін Е: має зволожуючі та цілющі властивості, але, перш за все, це один з найпотужніших антиоксидантів. Захищає від вільних радикалів, що викликають погіршення стану тканин шкіри та відповідальних за ранню появу зморшок.
Високомолекулярна гіалуронова кислота: діє на поверхневому рівні. Він має екстраординарну здатність гідратації та сильний ефект розгладжування зморшок. Його зволожуючий ефект посилюється за рахунок утворення на шкірі тонкої плівки (не оклюзійної), яка запобігає зневодненню.
Екстракт зеленого чаю: уповільнює процес старіння, допомагає зберегти вологість та свіжість шкіри. Зміцнює захисний шар шкіри. Знімає наслідки тривалого перебування на сонці.
Екстракт виноградних кісточок: потужний засіб проти вільних радикалів та інгібітор перекисного окиснення ліпідів. Він має антиподразнювальну активність завдяки фенольним сполукам, які діють шляхом інгібування ферментних систем і відповідальні за вироблення вільних радикалів і пов'язані із запальними реакціями. Відомо, що з віком активація імунної системи відбувається повільніше, а отже, менша регенерація клітин. Завдяки вмісту проантоціанідину екстракт виноградних кісточок активує фактори регенерації клітин.
Hydromanil: Зволожуючі молекули подвійної дії. Вони забезпечують негайний зволожуючий ефект на поверхні і поступово звільняють активні зволожуючі інгредієнти в епідерміс. Вони захоплюють та утримують воду і вбирають її в шкіру природним та безпосереднім чином. Вони регулюють лущення шкіри.
Гідролізат колагену: збільшує еластичність шкіри. Покращує комфорт та м'якість шкіри. Поживний елемент епідермісу. Кондиціонують та плівкоутворюючі ефекти для шкіри.
Фізико-хімічні фільтри: уповільнюють фотоокислювальне старіння. Для захисту від UVA та UVB.

Спосіб застосування
Нанесіть крем на шкіру обличчя та шиї за 15-20 хвилин до виходу на сонце. Розподіліть його рівномірно легкими масажними рухами, уникаючи області навколо очей. Повторюйте застосування кожні дві години, якщо ви перебуваєте на сонці або воді, а також після купання.

Склад:
Aqua, Zinc Oxide (Nano), Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Silica, Octocrylene, Propanediol, Diethylhexyl Carbonate, Lauryl Peg-10 Tris(Trimethylsiloxy)Silylethyl Dimethicone, Cetearyl Ethylhexanoate, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Collagen, Camellia Sinensis Leaf Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Glycerin, Propylene Glycol, Titanium Dioxide, Triethoxycaprylylsilane, Xanthan Gum, Isopropyl Myristate, Tocopherol, Β-Sitosterol, Squalane, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Bht, Triethanolamine, Dipotassium Edta, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Diazolidinyl Urea, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum.

Сонцезахисний крем для обличчя SPF50+ Averac Solar Facial Sunscreen Cream SPF50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.