Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ІНТЕНСИВНИЙ КРЕМ ДЛЯ КОНТУРУ ОЧЕЙ AVERAC ESSENTIAL INTENSIVE EYE CONTOUR CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Averac
Тип продукту: Крем
Виробник: AMIFAR LABORATORIS S.L.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Інтенсивний крем для контуру очей Averac Essential Intensive Eye Contour Cream фото
ОПИС

Інтенсивний крем для контуру очей Averac Essential Intensive Eye Contour Cream

Виконайте комплекс дій, спрямованих на збереження і відновлення молодості і краси контуру очей. Нове покоління делікатного догляду за шкірою навколо очей. Поєднання новітніх технологій активних інгредієнтів і натуральних екстрактів. Дія на темні кола, мішки і гусячі лапки. Відчуйте м'яку, пружну і сяючу шкіру. Ефективний довгостроковий засіб для зменшення зморшок і ущільнення області навколо очей. Без парабенів. Протестовано під дерматологічних і офтальмологічним контролем.

Призначення
Потужний ліфтинг і захист шкіри навколо очей.
Забезпечує рівний тон.
Зменшує темні кола під очима і забезпечує сяйво завдяки своєму заспокійливому і стимулюючій дії.

Активні інгредієнти
Beautifeye: захищає, зміцнює і покращує властивості дерми. Зміцнює тендітну сіточку мікросудин і стимулює системи детоксикації. Зменшує капілярну сітку і накопичення глікотоксічних пігментів, що викликають появу втоми. Піднімає верхню повіку, зменшує зморшки «гусячі лапки», усуває темні кола і зменшує набряки.
Бісаболен: витягнутий з ефірного масла квітки ромашки. Заспокійливі, що знижують чутливість і пом'якшувальні властивості. Бореться з роздратуванням і почервонінням. відновлює відчуття
гарного самопочуття шкіри.
Кофеїн: допомагає при знятті набряків. Стимулює кровообіг і лімфатичний кровообіг. Зменшує темні кола під очима. Антиоксидантна сила.
Екстракт готу коли: стимулює синтез колагену. Антиоксидант, активатор кровообігу.
Екстракт гінкго білоба: антивіковий, фотозащіта, відновлення, зменшує подразнення шкіри, також покращує кровообіг.
Розчинний органічний кремній (МАННУРОНАТ метилсиланол): зміцнення і реструктуризація. Збільшує синтез колагену. Стимулює регенерацію клітин і утворення волокон колагену і еластину. Регулює концентрацію рідини в шкірі. Перешкоджає утворенню вільних радикалів і перекисного окислення ліпідів.
Глікозаміноглікани: дія проти зморшок шляхом пригнічення металопротеїназ, ферментів, відповідальних за денатурацію макромолекул, що складають позаклітинний матрикс, і гарантують тривимірну цілісність шкіри.
Вітамін К (епоксид фітонадіона): володіє трансепідермальній активністю, допомагаючи реабсорбції позасудинний крові. Запобігання появи гемосідеротіческая пігментації, зменшення кількості темних кіл під очима.

Спосіб застосування
Наносити на чисту шкіру навколо очей вранці і ввечері. Невелика кількість засобу нанести на кінчик пальця і ​​легкими дотиками нанести на область навколо очей до повного вбирання.

Склад:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Propanediol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Steareth-2, Hydrogenated Palm/ Palm Kernel Oil Peg-6 Esters, Hydrogenated Polydecene, Cetearyl Alcohol, Phytonadione Epoxide, Methylsilanol Mannuronate, Albizia Julibrissin Bark Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract , Centella Asiatica Extract, Caffeine, Bisabolol, Glycosaminoglycans, Darutoside, Dimethicone, Ceteareth-20, Triethanolamine, Disodium Edta, Trisodium Edta, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Bha, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Diazolidinyl Urea, Parfum.

Інтенсивний крем для контуру очей Averac Essential Intensive Eye Contour Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.