Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СУПЕРІНТЕНСИВНА АНТИВІКОВА СИРОВАТКА AVERAC ESSENTIAL SUPER INTENSIVE ANTI-AGING SERUM

Час застосування: Ніч
Бренд: Averac
Тип продукту: Сироватка
Виробник: AMIFAR LABORATORIS S.L.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Від зморшок
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Суперінтенсивна антивікова сироватка Averac Essential Super Intensive Anti-Aging Serum фото
ОПИС

Суперінтенсивна антивікова сироватка Averac Essential Super Intensive Anti-Aging Serum

Спеціальна сироватка для боротьби з появою видимих ​​ознак, викликаних плином часу. Її зоряний активний інгредієнт в ліпосомах гарантує повне використання, коли це потрібно шкірі. Підвищує щільність, пружність і еластичність шкіри. Створено з високою концентрацією активних інгредієнтів. Без парабенів. Духи без алергенів. Протестовано під дерматологічних контролем. Для всіх типів шкіри. Легка нежирна текстура і швидке всмоктування.

Призначення
Помітно зменшує глибину зморшок.
Зберігає шкіру сяючою і оновленою.
Забезпечує оксамитову і шовковисту текстуру.
Відновлює життєздатність шкіри, допомагаючи відновити всі елементи, які надають їй структуру і еластичну консистенцію.

Активні інгредієнти
Аденозинові ліпосоми: аденозин - це органічна молекула, природним чином присутня в клітинах, яка відіграє важливу роль в енергетичному обміні і синтезі рибонуклеїнової кислоти, викликаючи утворення нових клітин і прискорюючи синтез колагену. Він підтримує систему шкіри на необхідному рівні енергії для виконання всіх її життєво важливих функцій і сприяє утворенню нових структур шкіри.
Бетаїн: сприяє глибокому зволоженню, оскільки він може фіксувати до 10 молекул води в своїй молекулі, зменшуючи відчуття сухості шкіри і волосся, зменшуючи подразнення і зміцнюючи шкірний бар'єр. Це фактор росту фібробластів, що сприяє регенерації шкіри і стимулює утворення колагену.
Гідролізат колагену: підвищує еластичність шкіри. Підвищує комфорт і гладкість шкіри. Поживний елемент епідермісу. Кондиціонуючий і плівкоутворювальний ефекти для шкіри.
Гідролізат еластину: покращує біодинамічні властивості шкіри, підвищуючи її еластичність і живлення. Покращує відновлення поверхневих епідермальних мікропошкоджень. Він відновлює життєздатність шкірних тканин і зменшує або запобігає утворенню ліній і зморшок. Забезпечує шкіру необхідними амінокислотами та пептидами, які сприяють збільшенню синтезу еластину. Ємкість зменшується з віком або з передчасним старінням шкіри.
Вітамін А: антивікова дія. Він сприяє синтезу колагену, збільшує еластичність шкіри, підтягує тканини і відновлює пошкодження сонячного випромінювання.
Вітамін E: покращує гідратаційну здатність верхнього шару шкіри, але, перш за все, це один з найбільш потужних антиоксидантів. Захищає від вільних радикалів, що викликають руйнування шкірних тканин і викликають ранні появи зморшок.
Вітамін C: антиоксидант, що запобігає ознаки фотостаріння. Він збільшує пружність і еластичність шкіри, помітно скорочуючи зморшки шляхом того, що втручається в синтез колагену.
Maslinic OA: це оливковий екстракт, багатий 85% маслиновою кислотою. Це глобальна процедура проти старіння. Це дозволяє пошкодженим і / або старим клітинам відновити свою активність. З іншого боку, це стимулятор і фіксатор білка, який дозволяє відновлювати і ущільнювати шкіру. Екстракт впливає на ключові компоненти морфології шкіри: колаген, еластин і гіалуронову кислоту. Збільшує пружність шкіри.
MATRIXIL 3000: відновлює старі пошкодження шкіри. Він надає дію проти зморшок, стимулюючи відновлення поверхневої дерми. Цей шар шкіри руйнується найбільше через зовнішніх чинників (сонце, тютюн, неправильне харчування) і сонячної радіації. Він працює ефективно, активуючи певні гени, які беруть участь у метаболізмі дерми, завдяки чому клітини, які синтезують волокна (фібробласти), виробляють до 35% більше колагену, а також, хоча і в меншій кількості, гіалуронової кислоти і фібронектину.

Спосіб застосування
Перед нанесенням очистити шкіру. Наносити на ніч на обличчя і шию легкими масажними рухами до повного вбирання. Можна наносити окремо або разом з нічним кремом проти зморшок.

Склад:
Aqua, Propanediol, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Stearate, Betaine, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Butylene Glycol, Steareth-21, Silica, Steareth-2, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Sorbitol, Maslinic Acid, Adenosin, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Elastin, Retinyl Palmitate, Hydrolyzed Soy Protein, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Stearate, Polyacrylamiin, Polyacrylamide,, Laureth-7, Carbomer, Polysorbate 20, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Phenylpropanol, Chlorphenesin, Dipotassium Edta, Disodium Edta, Tocopherol, Peg-35 Castor Oil, Bht, Bha, Lactic Acid, Ethylhex, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Parfum.

Суперінтенсивна антивікова сироватка Averac Essential Super Intensive Anti-Aging Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.