Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ЖИРНОЇ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ, СХИЛЬНОЇ ДО АКНЕ IVATHERM IVAPUR HIDRA HYDRATING CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ivatherm
Тип продукту: Крем
Виробник: Ivatherm
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Від подразнення шкіри
  • Живлення
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Подразнена
  • Жирна
  • Схильна до акне
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Зволожуючий крем для жирної чутливої шкіри, схильної до акне Ivatherm Ivapur Hidra Hydrating Cream фото
ОПИС

Зволожуючий крем для жирної чутливої шкіри, схильної до акне Ivatherm Ivapur Hidra Hydrating Cream

Хоча засоби від прищів дуже ефективні, вони можуть зробити шкіру роздратованою і сухою. Підтримуючи шкіру під час лікування, цей крем інтенсивно зволожує шкіру і допомагає відновити природну бар'єрну функцію.

Призначення
Потужний зволожуючий крем для чутливої ​​і жирної шкіри, зневодненої спеціальними процедурами, забезпечує глибоке, негайне і тривале зволоження. Живить і відновлює шкіру. Відмінна основа під макіяж. Перед нанесенням макіяжу дайте йому повністю вбратися в шкіру.

Активні інгредієнти
- Термальна вода Herculane - це серце кожного продукту Ivatherm. Науково доведено, що термальна вода Herculane заспокоює чутливу шкіру. Завдяки багатому поєднанню мінералів і олігоелементів, ми беремо давню мудрість його переваг і об'єднуємо її з сучасною ефективною наукою для досягнення оптимальних результатів.
- Аквафілін® - натуральний інгредієнт, отриманий з диких анютіних глазок, також відомий як Viola Tricolor. Він відомий як індуктор зволоження, бо сприяє двом різним природним процесам у вашій шкірі. По-перше, він допомагає шкірі збільшити кількість водних каналів клітинної мембрани внаслідок синтезу молекул, відомих як аквапорини. По-друге, збільшує кількість гіалуронової кислоти в шкірі. Ця «молекулярна губка» шкіри допомагає притягувати воду з дерми в епідерміс, таким чином ефективно утримуючи воду, що протікає через різні шари вашої шкіри, зберігаючи шкіру зволоженою зсередини.
- Масло Ши - також відоме як Масло каріте, він відомий своєю здатністю знімати свербіж і забезпечувати глибоке зволоження шкіри. Масло ши, яке століттями використовувалося для зволоження шкіри, допомагає шкірі поглинати всі незамінні жирні кислоти, вітаміни і антиоксиданти, що містяться в продукті. Вони роблять шкіру більш еластичною, роблячи її більш м'якою і гладкою. Вчені також використовують його через його здатність зменшувати роздратування і дискомфорт на шкірі через вміст в ньому фітостерина.
- Альфа-бісаболол - натуральний екстракт лісів Амазонки, який використовується вченими для його заспокійливої ​​дії.
- Масло жожоба - натуральний інгредієнт, витягнутий з насіння рослини жожоба. Він цінувався протягом століть, а потім доведено науковими дослідженнями, як інтенсивне зволоження і захист, а також допомагає шкірі зберігати еластичність.

Застосування
Наносити на ретельно очищену шкіру обличчя вранці і ввечері.

Склад
AQUA (WATER), HYDROGENATED POLYISOBUTENE, GLYCERIN, ETHYLHEXYL STEARATE, PROPANEDIOL, CETYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJ
OBA) SEED OIL, CYCLOPENTASILOXANE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, CYCLOHEXASILOXANE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CERA ALBA (BEESWAX), SODIUM BENZOATE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), GLYCERYL ACRYLATE / ACRYLIC ACID COPOLYMER, ACRYLATES / C10- 30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BISABOLOL, CARBOMER, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, SILICA, VIOLA TRICOLOR EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHEROL.

Зволожуючий крем для жирної чутливої шкіри, схильної до акне Ivatherm Ivapur Hidra Hydrating Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.