Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА CP-1 ЗАСПОКІЙЛИВА ДЛЯ ШКІРИ ГОЛОВИ ESTHETIC HOUSE CP-1 SCALP CALMING CICA SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Esthetic House
Тип продукту: Сироватка
Тип волосся: Жирні
Виробник: Esthetic House CO. LTD
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Шкіра голови
Призначення товару:
  • Охолоджуючий ефект
  • Відновлення
  • Від подразнення шкіри
  • Проти свербежу
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Подразнена
  • Жирна
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Сироватка CP-1 Заспокійлива для шкіри голови Esthetic House CP-1 Scalp Calming Cica Serum фото
ОПИС

Сироватка CP-1 Заспокійлива для шкіри голови Esthetic House CP-1 Scalp Calming Cica Serum

Призначення
Заспокійлива сироватка для шкіри голови активно зволожує, живить і дарує відчуття свіжості. Надає приємну охолоджуючу дію, знімає свербіж і розслабляє шкіру голови. Заспокоює роздратовану шкіру, нормалізує роботу сальних залоз, усуває неприємні запахи. Сироватка поліпшує кровообіг в епідермісі, зміцнює коріння волосся і відновлює пошкоджені локони.
Підходить для догляду за жирною шкірою голови.

Властивості
Сироватка нормалізує стан шкіри, підтримує природний рівень лужно-кислотного балансу і нейтралізує жирну лупу. Надає загоюючу дію на шкіру голови, яка постраждала в ході фарбування, хімічної завивки і ультрафіолетових променів. Засіб охолоджує запалену шкіру і надає загоюючу дію. Активно зволожує і очищає коріння волосся.

Активні інгредієнти
Екстракт центелли азіатської має протизапальну, що загоює. Насичує клітини шкіри вологою, підвищує стійкість до зовнішніх подразників.
Ментол надає охолоджувальну і заспокійливу дію. Знімає запальні процеси і роздратування, усуває свербіння і нормалізує роботу сальних залоз.
Ніацинамід підтримує цілісність гідро-ліпідного бар'єру шкіри. Тонізує, усуває стягнутість і лущення. Знижує чутливість шкіри до зовнішніх подразників.
Екстракт розмарину зволожує, має протизапальну дію на роздратовану шкіру, усуває свербіння і почервоніння. Регулює вироблення себума, нейтралізує жирність волосся.
Ефірна олія м'яти покращує кровообіг в клітинах, очищає і освіжає шкіру голови. Прискорює ріст волосся, робить їх м'якими і слухняними.
Масло чайного дерева має сильний антимікробний ефект. Нормалізує роботу сальних залоз і вироблення шкірного себума, зменшує жирний блиск.
Масло грушанки живить шкіру, заспокоює запалення, активно бореться з лупою. Тонізує шкіру голови, нейтралізує неприємний запах.

Спосіб застосування
Нанесіть невелику кількість сироватки на шкіру голови, м'яко помасажуйте, дочекайтеся повного вбирання. Не рекомендується для щоденного використання, так як може викликати сплутаність волосся.

Курс застосування
Досить використовувати не більше 1-2 разів на тиждень.

Склад
Aqua, Alcohol, Glycerin, Centella Asiatica Extract, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Niacinamide, Menthol, Polysorbate 60, Sorbitan Sesquioleate, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, PPG-3 Caprylyl Ether, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Tocopheryl Acetate, Pantothenic Acid, Mentha Piperita (Peppermint) Oil , Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Extract, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, CI 42090.

Сироватка CP-1 Заспокійлива для шкіри голови Esthetic House CP-1 Scalp Calming Cica Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.