Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕСЕНЦІЯ ОМОЛОДЖУЮЧА З КОЛАГЕНОМ ENOUGH PREMIUM ULTRA X10 COLLAGEN PRO MARINE ESSENCE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Enough
Тип продукту: Есенція
Виробник: Enough
Вік: 25+
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Есенція омолоджуюча з колагеном Enough Premium Ultra X10 Collagen Pro Marine Essence фото
ОПИС

Есенція омолоджуюча з колагеном Enough Premium Ultra X10 Collagen Pro Marine Essence

Призначення
Омолоджуюча есенція з колагеном Enough Premium Ultra X10 Collagen Pro Marine Essence - продукт для шкіри, яка потребує нормалізації гідроліпідної мантії, зволоженні і усунення тьмяності. За рахунок гідролизованому колагену в переліку інгредієнтів шкіра миттєво насичується вологою і запускає відновлення з першого застосування есенції.

Активні інгредієнти
Колаген (гідролізований) - відновлює структуру клітин і тканин. У складі Enough Premium Ultra X10 Collagen Pro Marine Essence зволожує, розгладжує рельєф і перешкоджає розвитку старіння покриву. Колаген є будівельним матеріалом для клітин. Він пов'язує клітини волокнами, чим підтримує пружність і м'якість покриву.
Глутамінова кислота - в обсязі засобу кілька видів глутамінової кислоти. Всі вони утримують частинки гіалуронової кислоти в шкірі. Перешкоджають зневодненню, захищають від утворення нерівностей на мікрорельєфі. Також кислота загоює запалення і подразнення, пом'якшує.
Бетаїн - засіб з кондиціонуючими властивостями. У складі Enough Premium Ultra X10 Collagen Pro Marine Essence також має антиоксидантні і стабілізуючі властивості.
Фермент галактомісіса - володіє біостимуліруючими властивостями. Мультіфункціональний галактомісіс захищає шкіру від запалень і подразнень, дезінфікує, усуває сухість, перешкоджає почервоніння, стягання і свербіння.
Екстракт фукуса пухирчастого - заспокоює і пом'якшує дерму. У складі Enough Premium Ultra X10 Collagen Pro Marine Essence забезпечує ефективну ревіталізацію, підтримує клітинну структуру в нормі, захищаючи її від дії патогених факторів.
Пантенол - живильна речовина з знезаражувальними властивостями. Дезінфікує шкіру, затягує пошкодження, усуває запальні процеси і роздратування.

Результат
Розгладжує і вирівнює шкіру, робить її пружною і еластичною, прибирає дрібні зморшки і освіжає.

Спосіб застосування
Нанести на очищену і тонізувати шкіру обличчя, шиї і декольте легкими масажними рухами.

Есенція омолоджуюча з колагеном Enough Premium Ultra X10 Collagen Pro Marine Essence
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.