Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕСЕНЦІЯ АНТИВІКОВА З ПЕПТИДАМИ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ENOUGH PREMIUM 8 PEPTIDE SENSATION PRO BALANCING ESSENCE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Enough
Тип продукту: Есенція
Виробник: Enough
Вік: 25+
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Набряклість
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Есенція антивікова з пептидами для обличчя Enough Premium 8 Peptide Sensation Pro Balancing Essence фото
ОПИС

Есенція антивікова з пептидами для обличчя Enough Premium 8 Peptide Sensation Pro Balancing Essence

Антивікова есенція з пептидами Enough Premium 8 Peptide Sensation Pro Balancing Essence - засіб для ефективного живлення з анти-ейдж властивістю.

Призначення
Пептидний комплекс в серці складу зволожує, розгладжує мікрорельєф, уповільнює окислення і в'янення покриву. Інші компоненти есенції підтримують здоровий і сяючий вигляд шкіри, перешкоджають набряклості, зневоднення, в'ялості. Нанесена на покрив есенція підтягує контури, відновлює, стимулює клітини до регенерації і захищає їх структуру від руйнування.

Активні інгредієнти
Пептидний комплекс (12 видів пептидів) - допомагає компонентам складу глибоко проникати і працювати в тканинах. У складі Enough Premium 8 Peptide Sensation Pro Balancing Essence розгладжує поверхню шкіри, стимулює ревіталізацію, зміцнює і підтримує структуру тканин. Перешкоджає розвитку вікових процесів, зволожує.
Гіалуронова кислота (8 видів з різною масою молекул) - кожен вид кислоти розрахований на конкретний тип тканини, куди і потрапляють молекули, в залежності від своєї маси. Утримує вологу в клітинах, усуває набряклість і тьмяність. Розгладжує рельєф, запобігає появі зморшок.
Екстракт фукуса пухирчастого - інтенсивно пом'якшує, перешкоджає огрубінню і жорсткості покриву. У складі Enough Premium 8 Peptide Sensation Pro Balancing Essence заспокоює, перешкоджає подразненю. Крім цього, фукус розгладжує покрив, усуває зморшки і заломи. Забезпечує бархатистість і пружність покриву.
Екстракт центели азіатської - мультифункціональний засіб з знезаражувальним і тонізуючим ефектом. Освіжає, бореться з куперозом, захворюваннями судин, подразненнями і запальними процесами. Бере участь у побудові, загоює, вирівнює тон.

Результат
Регулярне застосування Enough Premium 8 Peptide Sensation Pro Balancing Essence в комплексі з іншими продуктами серії забезпечує видимий результат вже з першого тижня використання.

Спосіб застосування
Нанести на очищену і тонізовану шкіру обличчя, шиї і декольте легкими масажними рухами.

Склад
Purified Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Methyl Gluceth-20, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Sodium Hyaluronate, Cyclohexasiloxane, Copper Tripeptide-1 (1890ppb)), Tripeptide-29 (2pptb), Tripeptide-1 (2ppb), Acetyl Hexapeptide- 8 (0,5ppb), Hexapeptide-121pb), Nicotinoyl Tripeptide-35 (Ippb), Palmitoyl Tripeptide-1 (1pptb), Palmitoyl Pentapeptide-4 (0,5ppb), Nonapeptide -7 (0.5ppb), Palmitoyl Tripeptide -29 (0.5ppb), Palmitoyl Tetrapeptide -7 (0,5ppb), Hexapeptide-9 (0.5ppb), Bladder Lac Extract, Lamiaceae Extract, Beta-Glucan, Centella Asiatica Extract, Panthe, Anthocyanin, Sodium Acrylate / Sodium Acryloyl Dimethyl Taurate Copolymer , Isohexadecane, Lecithin, Butylene Glycol, Polysorbate 20, Caprylic / Capric Triglyceride, Ethanol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Polysorbate 80, Carbomer Phenyl Trimethicone, Triethanolamine, Betaine, Xanthan Gum, Adenosine, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Disodium Phosphate, Disodium EDTA, Ethylhexyl Glycerin, 1,2-Hexanediol, Pheno xyethanol, Flavoring, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool.

Есенція антивікова з пептидами для обличчя Enough Premium 8 Peptide Sensation Pro Balancing Essence
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.