Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ КОНТУРУ ОЧЕЙ З БЕЗПЕЧНИМ РЕТИНОЛОМ AHAVA SAFE PRETINOL EYE CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ahava
Тип продукту: Крем
Виробник: Dead Sea Lab
Вік: 30+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Антивіковий
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Крем для контуру очей з безпечним ретинолом Ahava Safe pRetinol Eye Cream фото
ОПИС

Крем для контуру очей з безпечним ретинолом Ahava Safe pRetinol Eye Cream

Запатентований комплекс ρRetinol використовує властивості β-каротину преретинолу водорості Мертвого моря Dunaliella Salina, природного джерела ретинолу, для зменшення зморшок, покращення зовнішнього вигляду та сяйва поверхні шкіри. Збагачений біоактивними речовинами, отриманими з квітки кінського каштану, кори ясена і гесперидину, які діють на всі ознаки старіння шкіри навколо очей, забезпечуючи більш гладкий, відпочилий і свіжий вигляд.

Призначення
- Зменшує видимість ліній та зморшок;
- Підвищує еластичність та пружність шкіри навколо очей;
- Зволожує та живить;
- Зменшує ознаки втоми та стресу.

Властивості
Легкий крем для повік AHAVA ρRetinol усуває ключові ознаки старіння ніжної області навколо очей. Є гіпоалергенним і не містить парабенів.

Активні компоненти
Запатентований комплекс pRetinol: працює як "безпечний для шкіри" ретинол, зменшує вираженість зморшок та розгладжує поверхню шкіри, підвищує її пружність та еластичність, освітлює та вирівнює тон, уповільнює процеси старіння.
Біоактивні речовини, отримані з квітки кінського каштана, кори ясена і гесперидину: ефективно борються з ознаками в'янення шкіри, надають їй свіжого вигляду і роблять неймовірно гладкою.

Результат
При регулярному використанні цього крему, шкіра області очей набуде молодого вигляду, що відпочив, і рівномірний здоровий тон, стане більш доглянутою, гладкою, підтягнутою і сяючою.

Рекомендація до застосування
Наносити вранці та ввечері на чисту шкіру навколо очей, проводячи від внутрішнього до зовнішнього куточка до повного вбирання.

Склад:
Aqua (Mineral Spring Water), Isodecyl Isononanoate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylyl Methicone, C14-22 Alcohols, Hdi/trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Peg-40 Stearate, Stearyl Dimethicone, Propanediol (Propanediol) , Peg-12 Dimethicone/ppg-20 Crosspolymer, Mica, C12-20 Alkyl Glucoside, Titanium Dioxide (Ci 77891), Silica, Sclerotium Gum, Lysolecithin, Chlorphenesin, Xanthan Gum, Glucose, Glucose , Sodium Benzoate, Corn Starch Modified, Silanetriol, Potassium Citrate, Zea Mays (Corn) Starch, Citric Acid, Red 40 (Ci 16035), Zea Mays (Corn) Oil, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Glucosyl Hesperidin, -vera) Leaf Juice, Fraxinus Excelsior (Ash Tree) Bark Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract, Allantoin, Fructose, Niacinamide, Beta-carotene, Dunaliella Salina (Dead Sea Alga) Extract, Maris Aqua (Dead Sea Water/osmoter).

Крем для контуру очей з безпечним ретинолом Ahava Safe pRetinol Eye Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.