Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ КРЕМ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ SPF 50+ AVENE SOLAIRE B-PROTECT SPF 50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Avene
Тип продукту: Крем
Виробник: Pierre Fabre
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця з тональним ефектом
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сонцезахисний крем для чутливої шкіри обличчя SPF 50+ Avene Solaire B-Protect SPF 50+ фото
ОПИС

Сонцезахисний крем для чутливої шкіри обличчя SPF 50+ Avene Solaire B-Protect SPF 50+

Дерматологічні лабораторії Avène прагнуть забезпечити найкращий захист від сонця для вашої шкіри, при цьому скоротити до мінімуму вплив на довкілля. Сонцезахисний крем для обличчя Avene B-Protect є унікальним у своєму роді. Працює відразу в трьох напрямках - захист від ультрафіолетових променів (UVB-UVA), як засіб від забруднень та має ідеальний beauty.ефект. Ультра ефективний засіб з ніжною дією має ступінь захисту SPF 50+. Інкапсульовані мікропігменти вивільняються в процесі нанесення, забезпечуючи свіжий тон обличчя. Не містить подразнюючих речовин. Легка нежирна текстура з приємним ароматом швидко вбирається і не залишає почуття плівки. Завдяки унікальній текстурі з інкапсульованими пігментами вирівнює тон шкіри, при світлій надає ефект засмаги. Призначений для сонцезахисного догляду за чутливою шкірою обличчя, найбільш уразливою перед негативним впливом ультрафіолетових променів. Випускається у тубі, об'єм 30 мл.

Призначення
Високий захист від ультрафіолетового випромінювання. Завдяки антиоксидантній дії захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища. Ідеально адаптується до відтінку шкіри та надає їй здорового сяйва, свіжості та доглянутості.

Активні компоненти
Антиоксидантний комплекс нейтралізує дію вільних радикалів та захищає від окисного стресу.
Сонцезахисні фільтри захищають від негативного впливу UVA/UVB випромінювання.
Інкапсульовані пігменти миттєво надають шкірі доглянутого вигляду, рівного кольору і здорового сяйва.
Термальна вода Авен зволожує і підтримує водний баланс шкіри.

Результат
М'яка гладка зволожена шкіра, максимально захищена від негативного впливу ультрафіолетових променів.

Рекомендації до застосування
Перед виходом на сонце нанесіть сонцезахисний крем рясно на обличчя та зону декольте. Нанесіть повторно після купання, потовиділення або протирання. Тривале перебування на сонці не рекомендується навіть із захистом від сонця. Використовуйте захисний одяг (крислатий капелюх, окуляри, футболка). Уникайте контакту з очима і в разі потрапляння - ретельно промийте їх.

Курс застосування
Використовувати регулярно перед кожним виходом на вулицю. Повторювати нанесення кожні 2 години під час тривалого перебування на сонці, а також після водних процедур.

Склад
Avene Aqua, Octocrylene, C 12-15 Alkyl Benzoate, Butylene Glycol, Dimethicone, Diisopropyl Adipate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Cyclomethicone, Aqua, Titanium Dioxide, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Potassium Cetyl Phosphate, PVP / Eicosene Copolymer, Caprylic Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Cucurbita Pepo Seed Oil, Decyl Glucoside, Dimethiconol, Disodium EDTA, Glyceryl Behenate, Glyceryl Dibehenate, Hydroxyethyl Acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 60, Propylene Glycol , Silica, Sorbic Acid, Sorbitan Isostearate, Stearyl Alcohol, Tocopheryl Glucoside, Tribehenin, Xanthan Gum.

Водостійкість. Фотостабільність. Розроблено для мінімізації ризику виникнення алергічних реакцій. Некомедогенний. Не містить парабенів.

Сонцезахисний крем для чутливої шкіри обличчя SPF 50+ Avene Solaire B-Protect SPF 50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.