Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МІНЕРАЛЬНИЙ ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ "ВЕСНЯНИЙ КОЛІР" AHAVA DEADSEA WATER MINERAL SHOWER GEL SPRING BLOSSOM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ahava
Тип продукту: Гель
Виробник: Dead Sea Lab
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Для душа
  • Тонізація
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Мінеральний гель для душу
ОПИС

Мінеральний гель для душу "Весняний Колір" Ahava Deadsea Water Mineral Shower Gel Spring Blossom

Подбайте про свою шкіру за допомогою ніжного гелю для душу "Весняний Колір", який зволожує та залишає відчуття свіжості. Він створений на основі м'яких компонентів, що очищають, які не сушать шкіру. Ніжна суміш зволожуючих мінералів Мертвого моря та соку алое віра залишає відчуття свіжості та зволоженості, зводячи до мінімуму шкоду твердої водопровідної води. Заспокійлива ароматична композиція – дарує грайливий аромат. Ніжний, щоденний гель для душу очищує та зволожує шкіру. Виготовлений з корисних для шкіри мінералів та кондиціонуючого екстракту алое вера. Солодкий, легкий квітковий аромат, що чудово нагадує про весну.

Призначення
Глибоке зволоження всіх рівнях дерми;
Живлення та тонізування;
Оновлення клітинного складу;
Надає м'якість та гладкість;
Активізує обмінні процеси;
Стимулює омолодження та оновлення шкіри;
Освіжає та надає шкірі легкого квіткового аромату.

Властивості
Ніжний гель для душу збагачений Osmoter, фірмовою сумішшю мінералів Мертвого моря та рослинного екстракту алое віра. Він залишить шкіру свіжою, зволоженою та чистою, не позбавляючи її природного захисту. Фруктово-квітковий аромат Spring Blossom - це чарівний вибух творчості та уяви з нотами лимона, сливи, лілії, бузку, троянди та квітів апельсина.

Активні компоненти
Мінеральний комплекс OSMOTER - збагачує шкіру вологою, посилює її захисні властивості, зволожує на всіх рівнях, розгладжує та тонізує, оберігає від окислювального стресу, зберігає цілісність клітинних структур, продовжує молодість.
Алое віра - пом'якшує та зволожує клітини, забезпечує оптимальне збереження їх молодості, заспокоює та знижує рівень стресу.
Цинк -  ключовий мінерал, що стимулює вироблення колагену, який робить шкіру пружною та пружною. Допомагає боротися із запаленнями, спричиненими деякими шкірними захворюваннями.

Результат
Після застосування крему шкіра виглядає гладкою, здоровою та еластичною.

Рекомендація до застосування
Наносити невелику кількість гелю на руки або вологу мочалку. Добре спінити та наносити на тіло. Ретельно змити водою.

Курс застосування
Регулярно.

Склад
Aqua (Mineral Spring Water), Ammonium Lauryl Sulfate & Aqua (Water), Zinc Coceth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin, Maris Sal (Dead Sea Water), Hydroxyethyl Sorbate, Parfum (Fragrance), Biosaccharide Gum-1.

Без SLS/SLES та парабенів. Гіпоалергенний.

Мінеральний гель для душу "Весняний Колір" Ahava Deadsea Water Mineral Shower Gel Spring Blossom
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.