Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ-КРЕМ ДЕТОКС ДЛЯ НОРМАЛЬНОГО ВОЛОССЯ PHYTO PHYTONEUTRE CLARIFYING DETOX SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Phyto
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Нормальні
Виробник: Phyto
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Детокс
  • Тонізація
  • Для блиску
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Шампунь-крем Детокс для нормального волосся Phyto Phytoneutre Clarifying Detox Shampoo фото
ОПИС

Шампунь-крем Детокс для нормального волосся Phyto Phytoneutre Clarifying Detox Shampoo

 

Шампунь-крем для нормального волосся Phytoneutre Clarifying Detox Shampoo - це м'який очищаючий засіб, який допомагає зберегти волосся здоровими і красивими в будь-яких умовах.

Властивості
Концентрована формула Phytoneutre Clarifying Detox Shampoo дозволяє застосовувати найменшу кількість препарату, при цьому забезпечуючи його сильний вплив на волосся і шкіру голови. М'яка, ароматна піна шампуню делікатно і дбайливо очищає від забруднень, додаючи волоссю сили і блиску, зволожує і живить їх. Шампунь, багатий на пом’якшувальні рослинні екстракти, поєднує сильні очищуючі властивості та м’яку дію. Миттєво видаляє всі залишки забруднень, що обважнюють волосся та роблять його тьмяним (атмосферні забруднювачі, тютюновий дим, засоби для укладки). Свіжий аромат ефірної олії евкаліпту підсилює відчуття чистоти та детокс-ефекту.  

Активні інгредієнти
Олія евкаліпту, екстракти ромашки,екстракт лопуха, гемамеліса, шавлії, звіробою, ферули. Вони стимулюють і тонізують волосся.

Результат
Після застосування Phytoneutre Clarifying Detox Shampoo ваші волосся сяє здоров'ям, довгий час зберігають свіжий вигляд і приємний легкий аромат, а також легко розчісується.

Спосіб застосування
Як слід намочити волосся і видавити в долоню дозу Фітонетр. Розподілити по всій поверхні голови, злегка масажуючи для отримання піни. Змити водою. Нанести шампунь вдруге. Для найбільшої ефективності залишити шампунь на волоссі на кілька хвилин. Змити великою кількістю води.Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Склад
Aqua/Water/eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Sodium Chloride, Glyceryl Laurate, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Glycol Distearate, Polyacrylate-33, Glycerin, Citric Acid, Laureth-4, Triethanolamine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Coconut Acid, Arctium Majus Root Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Phenoxyethanol, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Allium Sativum (Garlic) Bulb Extract, Cochlearia Armoracia (Horseradish) Root Extract, Ferula Assa Foetida Root Extract, Chlorophyllin-Copper Complex, Ethylhexylglycerin, Limonene,  457A.

Шампунь-крем Детокс для нормального волосся Phyto Phytoneutre Clarifying Detox Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.