Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БЕЗСУЛЬФАТНИЙ ШАМПУНЬ ПРОТИ ВИПАДІННЯ ВОЛОССЯ LA'DOR DERMATICAL HAIR-LOSS SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: La'dor
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Ослаблені
Виробник: La'dor
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Професійна
  • Органічна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Для стимуляції росту
  • Від випадіння волосся
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Безсульфатний шампунь проти випадіння волосся La'dor Dermatical Hair-Loss Shampoo фото
ОПИС

Безсульфатний шампунь проти випадіння волосся La'dor Dermatical Hair-Loss Shampoo

Зміцнюючий шампунь для тонкого волосся глибоко відновлює ослаблене та пошкоджене волосся, усуває ламкість і сухість і перешкоджає випаданню. Зміцнює волосяні цибулини і сприяє утворенню нових, покращує структуру волосся, нейтралізує агресивну дію зовнішніх чинників.

Призначення
Шампунь спрямований на активне комплексне оздоровлення волосся і шкіри голови. Глибоко очищає, видаляє пил, себум, залишки засобів для укладки, відлущує омертвілі частинки епідермісу, стимулює кровообіг і мікроциркуляцію. Має низьку кислотність pH4.8, завдяки чому не порушує гідроліпідний баланс шкіри, не викликає сухість і лущення і підтримує оптимальну зволоженість шкіри.
Підходить для ослабленого волосся.

Активні компоненти
Саліцилова кислота, дексапантенол і ніацинамід допоможуть полегшити проблему випадання і стоншування волосся.
Запатенотований компонент з шістьма інгредієнтами Rehmannia забезпечує волосся поживними речовинами для боротьби з їх випаданням.
Містить 8 видів комплексних екстрактів трав і 20 видів амінокислот для догляду за пошкодженим волоссям, створюючи блискуче волосся.
Догляд за волоссям з низьким pH: шампунь, який допомагає волоссю залишатися в їхній первісній слабокислотній формі і не містить сульфатів або поверхнево-активних речовин аналогічного діапазону.

Спосіб застосування
Нанесіть достатню кількість на вологе волосся. Помасажуйте волосся, щоб утворилася пінка, потім ретельно змийте теплою водою.

Склад:
Purified Water, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Coco-Betaine, Glycerin, Butylene Glydecyl Glucoside, Cocamide MI, Methyl Propane Diol, White Rice Flower Extract, Gua Hydroxypropyl Trimonium Chloride, Dexpanthenol, Salicylic Acid Citric Acid, Disodium DithiA, Niacinamide, Capryl Hydroxamic Acid, Ethylhexyl Glycerin, Alginate, Leucine, Tryptophan, Lysine, Isoleucine, Threonine, Methionine, Histidine, Asparagine, Alanine, Proline, Written Rutamic acid, glutamine, glycine, valine, phenylalanine, aspartic acid, tyrosine, serine, cystine, rhubarb root extract, cornus fruit extract, yam root extract, plantain texas tuber extract, bokryeong scleroderma extract, peony extract, virginia puffola leaf Extract, Salvia Leaf Extract, Lemon Balm Leaf Extract, Peppermint Extract, Lavender Flower Extract, Yakura Extract, Eucalyptus Leaf Extract , Black Bean Extract, Ginger Extract, Turmeric Root Extract, Linalul, Geraniol, Flavoring.

Безсульфатний шампунь проти випадіння волосся La'dor Dermatical Hair-Loss Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.