Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА КЛІНАНС КОРИГУЮЧА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ AVENE CLEANANCE WOMEN CORRIGEREND SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Avene
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Pierre Fabre
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Звуження пор
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Схильна до акне
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сироватка КЛІНАНС коригуюча для обличчя Avene Cleanance Women Corrigerend Serum фото
ОПИС

Сироватка КЛІНАНС коригуюча для обличчя Avene Cleanance Women Corrigerend Serum

Коригуюча сироватка Avene Cleanance Women Corrigerend Serum рекомендується дорослим жінкам зі шкірою схильною до акне, нерівною текстурою та розширеними порами. Легка текстура сироватки освіжає шкіру, роблячи її м'якою та гладкою, готує її до нанесення денного або нічного засобу для догляду за обличчям. Випускається обсягом 30 мл.

Призначення
Зменшує висипання, вирівнює текстуру шкіри та зменшує розширені пори. Надає шкірі гладкість та сяйво. Допомагає підготувати шкіру для нанесення денного чи нічного крему.

Активні інгредієнти
SynoveaTM HR зменшує висипання та обмежує окиснення сальних залоз. Сприяє зниженню інтенсивності висипів за рахунок антибактеріальних та протизапальних властивостей.
P-Refinyl звужує пори і нормалізує роботу сальних залоз.
Гліколева та молочна кислоти вирівнюють текстуру шкіри;
Термальна вода Авен заспокоює та пом'якшує шкіру.

Рекомендація до застосування
Наносити вранці та/або ввечері на ретельно очищену шкіру обличчя, перед застосуванням денного чи нічного засобу для догляду за шкірою. Уникати контакту з очима. Не застосовувати при подразненні шкіри. Уникати прямого сонячного проміння, у разі перебування на сонці рекомендується використання сонцезахисних засобів. У разі відчуття дискомфорту зменшити частоту нанесення вдвічі.

Склад:
Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua). Water (Aqua). Glycolic Acid. Glycerin. Polymethyl Methacrylate. Propylene Glycol. Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer. Sodium Hydroxide. Isopropyl Myristate. Lactic Acid. Sodium Chloride. Hexylresorcinol. Fragrance (Parfum). Lens Esculenta (Lentil) Seed Extract (Lens Esculenta Seed Extract). Pentylene Glycol. Polyacrylate_13. Polyisobutene. Polysorbate 20. Polysorbate 60. Sodium Benzoate. Sorbitan Isostearate.

Некомедогенно.

Сироватка КЛІНАНС коригуюча для обличчя Avene Cleanance Women Corrigerend Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.