Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛОСЬЙОН ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ СУХОЇ, СХИЛЬНОЇ ДО АТОПІЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ SESDERMA SENSYSES CLEANSER ATOPIC

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Лосьйон
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Схильна до атопії
  • Суха
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Лосьйон для очищення сухої, схильної до атопії шкіри обличчя SesDerma Sensyses Cleanser Atopic фото
ОПИС

Лосьйон для очищення сухої, схильної до атопії шкіри обличчя SesDerma Sensyses Cleanser Atopic

Лосьйон для очищення сухої, схильної до атопії шкіри обличчя SesDerma Sensyses Cleanser Atopic розроблений на основі зволожуючих і заспокійливих компонентів, які укладені в наночастинки, ліпосоми, для транспортування корисних речовин в усі шари дерми в повному обсязі. Високий вміст натуральних активних інгредієнтів забезпечує сухій шкірі оптимальний рівень гідратації, заспокоює області з атопією, повертає шкірі сяйво, рівний тон і гладкість.

Призначення
Ефективне очищення від бруду, поту, косметики;
Глибоке зволоження;
Очищає і звужує пори;
Оздоровлює шкіру;
Усуває роздратування при атопії;
Прискорює загоєння тріщин;
Вирівнює і розгладжує;
Підсилює вироблення колагену;
Прискорює регенерацію клітин.

Властивості
Лосьйон делікатно очищає і глибоко зволожує схильну до сухості і атопії шкіру, підсилює її бар'єрну функцію, прискорює обмінні процеси і регенерацію клітин, робить покрив м'яким, гладким, бореться з дрібними зморшками, підтримує пружність і тонус.

Активні компоненти
Лінолева кислота (Омега-6) підтримує зволоження шкіри, має протизапальну і антиоксидантну дію, відновлює ліпідний бар'єр.
Гліциризинова кислота (з кореня солодки) забезпечує протизапальну, заспокійливу, освітлюючу дію.
Токоферол (вітамін Е) - антиоксидант, пом'якшує, оздоровлює, підтягує, продовжує молодість, матує.
Ліпосоми насіння цикорію прискорюють регенерацію клітин, розгладжують, очищають, знімають роздратування, оздоровлюють атопічний шкіру.

Результат
Лосьйон підтримує і зміцнює захисний бар'єр шкіри, очищає при висипаннях і ознаках атопічного дерматиту, знімає запалення, шкіра зволожена, свіжа, тонізована, матова.

Застосування
Лосьйон можна наносити ватним диском або кінчиками пальців. Після очищення шкіри розподілити по масажних лініях, дати повністю вбратися. Використовувати 2 рази в день, вранці і ввечері.

Склад
AQUA, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ZINC CHLORIDE, SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, NIACINAMIDE, GLYCYRRHETINIC ACID, CICHORIUM INTYBUS ROOT EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, BOSWELLIA SERRATA GUM, POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE / CAPRATE, POLYGLYCERYL-4 LAURATE / SEBACATE, PEG- 40 HYDROGENATED CASTOR OIL, DIPROPYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, LECITHIN, ALCOHOL, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, BHT, POLYSORBATE 20, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHOLATE, PANTOLACTONE, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM, Cl42090 .

Лосьйон для очищення сухої, схильної до атопії шкіри обличчя SesDerma Sensyses Cleanser Atopic
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.