Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ПРОТИ ЛУПИ SESDERMA SESKAVEL KAVEL DANDRUFF CONTROL SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Для блиску
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Від лупи
  • Проти свербежу
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Суха
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Шампунь проти лупи SesDerma Seskavel Kavel Dandruff Control Shampoo фото
ОПИС

Шампунь проти лупи SesDerma Seskavel Kavel Dandruff Control Shampoo

Шампунь проти лупи SesDerma Seskavel Kavel Dandruff Control Shampoo усуває лупу і почуття лущення, знімає свербіж і подразнення. Натуральний склад забезпечує оптимальне живлення і зволоження клітин шкіри голови і волосся, делікатно регулює вироблення шкірного сала. Засіб нормалізує PH шкіри голови, надає волоссю гладкість і блиск, розгладжує, робить м'яким і слухняним. Натуральні ефірні масла і вітаміни сприяють регенерації шкірного покриву голови, підвищують еластичність і пружність локонів, оздоровлюють, перешкоджають випаданню волосся і перетину кінчиків.

Призначення
Нормалізує баланс шкірного сала;
Очищає і дарує відчуття свіжості надовго;
Регулює роботу сальних залоз;
Зволожує клітини епідермісу і волосся;
Стимулює відновлення і оновлення;
Підвищує еластичність локонів;
Оздоровлює;
Усуває свербіж і лупу.

Властивості
Шампунь проти лупи інтенсивно живить, оздоровлює волосся і шкіру голови, усуває неприємні відчуття лущення і свербіння, знімає подразнення, пом'якшує шкіру і волосся, зміцнює коріння і розгладжує локони, нормалізує вироблення шкірного жиру, бореться з лупою, відновлює клітинні структури, стимулює вироблення колагену.

Активні компоненти
Пантенол - це зволожуючий і заспокійливий компонент, який ефективно оптимізує обмінні процеси в клітинах шкіри голови і волосся, тим самим стимулює зростання і регенерацію кожної волосинки, допомагає утримувати молекули вологи в клітинних мембранах, підсилює гідратацію і підвищує еластичність волосся, робить їх гладкими і слухняними.
Вітамін Е - натуральний антиоксидант, який усуває подразнення, лущення, сприяє зміцненню покриву і кожного волосяного фолікула, захищає від негативного впливу зовнішніх факторів, надає м'якість і гладкість волоссю, силу і блиск. Молочна кислота - заповнює пори в сухому і посіченому волоссі, підвищує його еластичність і керованість, покращує проникаючу здатність клітин сприймати живильні речовини і вітаміни, м'яко зволожує і пом'якшує, усуває жирність волосся і нормалізує вироблення шкірного секрету.

Результат
Регулярне використання шампуню проти лупи допомагає нормалізувати вироблення шкірного сала, відрегулювати роботу сальних залоз, усунути сухість та лущення шкіри на голові, забезпечує шкіру і волосся необхідним живлення і робить локони м'якими, гладкими і слухняними. Проблема лупи усувається за кілька застосувань шампуня, волосся стає більш еластичним, довше залишаються чистим, легким в розчісуванні і укладанні.

Застосування
Шампунь застосовується в міру необхідності. Трохи засобу нанести на вологе волосся, спінити і провести делікатний масаж шкіри голови і волосся по всій довжині. Залишити піну на волосся на 2-3 хвилини, потім ретельно промити волосся проточною водою до повного зникнення піни.

Склад
Натуальний екстракти, зволожуючі компоненти, рослинні компоненти.

Шампунь проти лупи SesDerma Seskavel Kavel Dandruff Control Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.