Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ПРОТИ ВИПАДІННЯ ВОЛОССЯ SESDERMA SESKAVEL ANTI-HAIR LOSS SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Ослаблені
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Для зміцнення волосся
  • Від випадіння волосся
  • Очищення
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Шампунь проти випадіння волосся SesDerma Seskavel Anti-Hair Loss Shampoo фото
ОПИС

Шампунь проти випадіння волосся SesDerma Seskavel Anti-Hair Loss Shampoo

Шампунь проти випадіння волосся SesDerma Seskavel Anti-Hair Loss Shampoo допомагає вашим локонам залишатися сильними і здоровими. Натуральна формула шампуню перешкоджає руйнуванню колагенових волокон, зміцнює коріння волосся, підсилює його по всій довжині, нормалізує роботу сальних залоз і стимулює зростання. Усуваються роздратування на шкірі голови, йде лупа і лущення, волосся набуває блиск і енергію, стає гладкими. Завдяки кінському каштану волосяні фолікули стають більш витривалими, волосся перестає сіктися і випадати, а ефірні масла і вітаміни глибоко живлять і зволожують локони.

Призначення
Глибоко живить і зволожує;
Нормалізує виділення шкірного секрету;
Покращує мікроциркуляцію та обмінні процеси;
Заспокійлива дія;
Усуває лущення і роздратування;
Підсилює і прискорює ріст;
Стимулює регенерацію колагенових ниток.

Властивості
Шампунь зі зміцнюючим ефектом інтенсивно живить і зволожує локони, зміцнює кожну волосинку і коріння, сприяє підвищенню гладкості та еластичності локонів, прискорює ріст нового здорового волосся.

Активні компоненти
Екстракт кінського каштана містить дубильні речовини, які покращують мікроциркуляцію крові, посилюють живлення і вміст кисню в клітинах і волосяних цибулинах, кінський каштан зміцнює коріння і волосся, зупиняє процес втрати волосся.
Комплекс вітамінів допомагає підтримувати здоров'я і енергію волосся, живить і стимулює регенерацію пошкоджених і слабких клітин, активізує обмін речовин і утворення нових здорових структур.
Протеїни шовку надають волоссю гладкість, роблять їх блискучими і слухняними, допомагають зберегти вологу всередині клітинних мембран. Гідролізований протеїн сої має антиоксидантну дію, вберігає локони від пересушування і впливу ультрафіолету, запускає процеси регенерації пошкоджених структур, підсилює обмінні процеси, робить волосся сильнішим, міцнішим, витривалішим. Молочна кислота служить провідником для інших активних компонентів, прискорює їх проникнення вглиб клітин, м'яко зволожує і розгладжує волосся, зміцнює їх зсередини і робить слухняним і еластичним.

Результат
Шампунь з кінским каштаном і білками ефективно відновлює структури волосся, сприяє їх зміцненню і перешкоджає випадінню. Шампунь захищає локони від шкідливого впливу вільних радикалів і руйнування від сонячного випромінювання, стимулює активність колагену, надає потужну зволожуючу і відновлюючу дію, оберігає від бактерій і розвитку інфекцій, регулює жирність шкіри голови.

Застосування
Шампунь застосовують регулярно, в міру необхідності. Нанести невелику кількість засобу на вологе волосся, змішати з водою і збити в пишну піну. Провести легкий масаж шкіри голови і волосся по всій довжині, залишити на 1-2 хвилини і змити великою кількістю теплої проточної води до повного очищення локонів від слідів шампуню.

Склад
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Lauroyl Methylsethionate, Polyquaternium-7, Coco-Caprylate/caprate, Panthenol, Artemisa Abrotanium Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Aesculus Hippocastanum Bark Extract, Hydrolized Keratin, Hydrolyzed Silk, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Paba, Insitol, Calcium Pantothenate, Biotin, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Styrene/acrylates Copolymer, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Propylene Glycol, Disodium Edta, Hydrolyzed Jojoba Esters, Laureth-2, Butyl Oleate, PEG-35 Castor Oil, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Salicylic Acid, Alcohol, Pantolactone, Butylene Glycol, Tocopherol, Polysorbate 20, Sodium Chloride, Dipotassium Edta, Sodium Benzoate Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Parfum, Benzyl Alcohol.

Шампунь проти випадіння волосся SesDerma Seskavel Anti-Hair Loss Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.