Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ДИТЯЧИЙ SESDERMA BABYSES SHAMPOO PH TEAR

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Розслаблення
  • Очищення
  • Заспокійлива дія
Для кого: Дітям
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Шампунь дитячий SesDerma Babyses Shampoo PH Tear фото
ОПИС

Шампунь дитячий SesDerma Babyses Shampoo PH Tear

Шампунь дитячий SesDerma Babyses Shampoo PH Tear дуже дбайливо доглядає за дитячими волоссям, очищає і зволожує шкіру голови, змиває забруднення і молекули поту, бореться з подразненнями і не щипає дитячі оченята. М'який шампунь має приємний аромат і ніжну консистенцію, яка дбайливо захищає волосся і шкіру від пересушування, негативного впливу зовнішніх факторів, пом'якшує, полегшує розчісування волосся.

Призначення
- Натуральні компоненти;
- Безпечний гіпоалергенний продукт;
- Ефективне і дбайливе очищення від бруду і пилу;
- Зволожує і живить;
- Зміцнює волосяні цибулини;
- Захищає від ультрафіолету і сухості;
- Робить волосся м'яким і слухняним;
- Не подразнює очі;
- Підходить для дітей із перших днів життя.

Властивості
М'який шампунь м'яко розчиняє молекули бруду і шкірного жиру, очищає пасма від пилу і поту, пом'якшує і захищає від зовнішнього впливу, перепадів температури, сонця, робить волосся слухняним, гладким.

Активні компоненти
Колаген допомагає зберегти структури волосся цілими, забезпечує тривале зволоження, захист від зовнішніх факторів.
Молочна кислота забезпечує чистоту покриву і пасом, зволожує і пом'якшує, стимулює клітинне оновлення, підтримує ліпідний бар'єр.
Екстракти календули, мімози, ромашки тонізують, пом'якшують, підсилюють місцевий імунітет, дарують зволоження, заспокоюють роздратування волосся і шкіри голови, знімають свербіж, надають блиск.

Результат
Дитячий шампунь полегшує догляд за тонким волоссям дитини, забезпечує повноцінне зволоження та живлення, зміцнює коріння, очищає шкіру голови і волосся від себума і бруду, надає гладкість, блиск і приємно ароматизує, не дратує слизову оболонку очей.

Застосування
Трохи шампуню розподілити по вологому волоссю дитини, делікатно помасажувати, змити проточною водою.

Склад
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Glycerin, Panthenol, Polyquaterium, 7, Propylene, Glycol, Sodium Lauroamphoacetate, Parfum, Peg, 15, Cocopol Yamine, Chamomilla Recutita Extract, Sodium Pca, Urea, Calendula Officinalis Flower Extract, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Hydrol Yzed Collagen, Allatoin, Peg, 90 Glyceryl Isostearate, Trisodiummethylenediamine Disuccinate, Sodium Hydroxide, Laureth, 2, Disodiumedta, Triethylene Glycol, Pantolactone, Butylene Glycol, Glycolic Acid, Lactic Acid, Malic Acid, Tartaric Acid, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.

Шампунь дитячий SesDerma Babyses Shampoo PH Tear
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.