Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ЗАХИСНИЙ З ГЛІКОЛЕВОЮ КИСЛОТОЮ SESDERMA SESKAVEL GLYCOLIC SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Жирні
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Захист
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Від лупи
  • Проти свербежу
  • Від сухості і лущення
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Подразнена
  • Пошкоджена
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Шампунь захисний з гліколевою кислотою SesDerma Seskavel Glycolic Shampoo фото
ОПИС

Шампунь захисний з гліколевою кислотою SesDerma Seskavel Glycolic Shampoo

Шампунь захисний з гліколевою кислотою SesDerma Seskavel Glycolic Shampoo відмінно оберігає волосся від зовнішнього впливу, руйнування і передчасного старіння, перешкоджає утворенню лупи і регулює жирність шкіри голови. Гліколева кислота в складі забезпечує регенерацію шкірного покриву і клітин волосся, відновлення активності природних процесів, допомагає підвищити еластичність пасом, усуває сухість і свербіж, знижує вироблення себума і волосся довше залишається чистим і гладким. Шампунь забезпечує ефект чистоти і гладкості, зміцнює коріння і стимулює ріст нового здорового і сильного волосся.

Призначення
Ефективне очищення від забруднень і надлишку шкірного жиру;
Знімає свербіж, усуває лущення;
Зволожує на всіх рівнях;
Стимулює відновлення клітинних структур;
Оберігає від зневоднення і руйнування;
Усуває шар старих клітин;
Підвищує активність клітин;
Стимулює регенерацію.

Властивості
Шампунь з гліколевої кислотою прискорює оновлення клітинного складу шляхом делікатного і ефективного очищення шкіри голови і верхнього шару волосся від накопичилася бруду і шкірного секрету, відновлює пошкоджені структури, підсилює вироблення колагену, підвищує еластичність волосся, зміцнює коріння, робить локони гладкими і слухняними.

Активні компоненти
Гліколева кислота стимулює оновлення шкіри, ідеально усуває відмерлий шар клітин, оберігає шкіру від пересушування і лущення, зволожує і розгладжує.
Пантенол підвищує рівень гідратації, допомагає утримати необхідну кількість вологи в клітинах, сприяє зміцненню коренів і заспокоює роздратовану шкіру, волосся розгладжується, стає слухняним і шовковистим.
Вітамін Е - це натуральний антиоксидант, зберігає цілісність клітинних структур, зволожує і допомагає в боротьбі з окислювальним стресом, природними факторами, перепадами температур.
Екстракт вівса пом'якшує і зволожує шкіру голови, зміцнює волосся, стимулює їх зростання і синтез кремнієвої кислоти, прискорює обмінні процеси і регенерацію клітин.

Результат
Шампунь з захисним ефектом - це ідеальний засіб очищення шкіри голови і волосся від надлишку себума, щоденних забруднень, стресу, залишків хімічних речовин після фарбування та інших косметичних процедур. Вплив частинок шампуню стимулює оновлення клітин шкіри голови та відновлення волосся, повертає гладкість, блиск, силу, робить слухняним і живим, покращує текстуру і посилює ріст.

Застосування
Шампунь застосовують на вологе волосся шляхом спінювання його з водою. Наносять піну на волосся, рівномірно розподіляють на поверхні голови, масажують протягом 1-2 хвилин. Потім змивають всю піну без залишку теплою проточною водою.

Склад
Aqua, Glycolic Acid, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Hydroxide, Cocamide Dea, Cocamidopropyl Betaine, PEG-15 Cocopolyamine, Glycerin, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / vp Copolymer, Alpha-Isomethyl Ionone, Avena Sativa Kernel Extract, Benzoic Acid, Citronellol, Cocamide Mea, Disodium Edta, Dl-Alfa Tocopherol Acetato, Ethylparaben, Glycol Distearate, Hexyl Cinnamal, Laureth-10, Methylparaben, Panthenol, Pantolactone, Parfum, PEG-200, PEG-400, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sodium Sulfate.

Шампунь захисний з гліколевою кислотою SesDerma Seskavel Glycolic Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.