Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ОМОЛОДЖУЮЧИЙ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З РЕТИНОЛОМ SESDERMA RETISES NANO 0,5% GEL

Час застосування: Ніч
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Гель
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Гель омолоджуючий для обличчя з ретинолом SesDerma Retises Nano 0,5% Gel фото
ОПИС

Гель омолоджуючий для обличчя з ретинолом SesDerma Retises Nano 0,5% Gel

Омолоджуючий гель на основі ретинолу і низькомолекулярної гіалуронової кислоти, миттєво зволожує шкіру, підвищує її еластичність і стимулює вироблення власного колагену. Містить вітамін РР і запобігає появі зморшок, пігментних плям і акне. Засіб розроблений з використанням технології NANOTECH ™. Її унікальність полягає в використанні активних інгредієнтів, поміщені в ліпосоми нанорозміру, - маленькі ліпідні контейнери, що дозволяють компонентам в найкоротші терміни проникати в глибокі шари шкіри і тим самим підвищувати ефективність засобу.

Активні інгредієнти
Ретинол 0,5% - антиоксидант, стимулює оновлення клітин в глибоких шарах шкіри, вирівнює поверхню шкіри, звужує пори, стимулює вироблення колагену, сприяє розсмоктуванню рубців.
Сверхнізкомолекулярна гіалуронова кислота миттєво зволожує шкіру, підвищує її еластичність і розгладжує зморшки.
Ніацинамід (вітамін PP) регулює вироблення шкірного сала, бореться з пігментними плямами, скорочує зморшки, має захисні властивості, зволожує.

Застосування
Наносити на обличчя ввечері через день протягом 2-3 місяців, після закінчення цього часу можна наносити щовечора. Рекомендується використовувати в осінньо-зимовий період.

Не застосовувати під час вагітності!

Склад:
Aqua, Propylene Glycol, Lecithin, Alcohol, Triethanolamine, BHA, BHT, Carbomer, Ethylparaben Glycyrrhetinic Acid, Hydrochloric Acid, Methylparaben, Niacin, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Retinol, Retinyl Palmitate, Sodium Chloride, Sodium Cholate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Tocopherol.    

Гель омолоджуючий для обличчя з ретинолом SesDerma Retises Nano 0,5% Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.