Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТКАНИННА ДЕТОКС-МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ PALMER'S COCONUT OIL FORMULA COCONUT CHARCOAL DETOXIFYING SHEET MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Palmer's
Тип продукту: Маска
Тип маски:
  • Одноразова
  • Тканинна
Виробник: Palmer's
Вік: від 18
Класифікація: Натуральна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від акне
  • Детокс
  • Відновлення
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Схильна до акне
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Тканинна детокс-маска для обличчя Palmer's Coconut Oil Formula Coconut Charcoal Detoxifying Sheet Mask фото
ОПИС

Тканинна детокс-маска для обличчя Palmer's Coconut Oil Formula Coconut Charcoal Detoxifying Sheet Mask

Очищуюча детокс-маска для обличчя, виводить токсини і знімає набряки за допомогою активованого вугілля, сирого кокосового масла і екстракту кори верби. Натуральне вугілля (з кокосового лушпиння) допомагає видалити забруднення, роблячи шкіру чистою, сяючою і очищеною. Натурально відлущуючий засіб очищає пори, залишаючи чистий, гладкий і сяючий колір обличчя. Екстракт алтея заспокоює шкіру, роблячи її м'якою і еластичною на дотик. Ідеально підходить для шкіри схильної до акне або висипань

Активні інгредієнти
Кокосове масло - багато лауриновою кислотою, каприловою кислотою, каприновою кислотою, білками і вітаміном Е. Лауринова кислота високо цінується за свої антимікробні та антибактеріальні властивості, в той час, як каприлова кислота є природним протигрибковим засобом. Ці жирні кислоти створюють мікротонкий бар'єр, утримуючи вологу надовго, в той час, як природні білки і вітамін Е сприяють оновленню і регенерації шкіри.
Активоване вугілля з кокосового лушпиння - активоване вугілля з високою всмоктуючою здатністю притягує бруд і забруднення, допомагаючи розблокувати пори і детоксикації шкіри.
Екстракт кори верби - розчиняє омертвілі клітини на поверхні шкіри, оголюючи більш гладку і яскраву шкіру під нею.
Екстракт алтея - надає заспокійливу дію на шкіру.
Масло таитянського моно - виробляється шляхом замочування пелюсток квітки тіарі в місцевому кокосовій олії і вилучення аромату. Назване полінезійськими культурами «священним маслом», масло моно століттями використовувалося остров'янами для зволоження волосся і шкіри і захисту від впливу навколишнього середовища.
Вітамін E - антиоксидантний супергерой, вітамін E - друг шкіри номер один, розгладжує шрами і захищає шкіру від пошкодження вільними радикалами. Підсилює захисну функцію шкіри і зменшує появі зморшок і шрамів, зберігаючи гідратованої клітини.
Масло насіння соняшнику - природне джерело незамінних жирних кислот, включаючи лінолеву кислоту, яке допомагає відновити бар'єрну функцію шкіри і зменшити запалення.
Масло солодкого мигдалю - багате на вітаміни A, B1, B2, B6, E і жирними кислотами Омега 6 і Омега 9, а також має антимікробні властивості.
Зелений чай - надсильний антиоксидант, що захищає шкіру від вільних радикалів, які можуть викликати ослаблення шкіри і появі ямочок.
Алое віра - один з природних гідраторів, алое вера відомий не тільки своїми чудовими зволожуючими властивостями, але і своєю здатністю заспокоювати роздратовану шкіру, знімати почервоніння і зменшувати запалення.

Рекомендація до застосування
Маску витягти з упаковки, розправити. Накласти на очищену шкіру обличчя, ретельно розрівняти. Залишити на 10 хвилин. Маску зняти, залишки есенції м'яко вбити в шкіру.

Склад
Water (Aqua), Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polyglyceryl-10 Oleate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Charcoal Powder, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Salicylic Acid, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Camellia Oleifera Leaf Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Fragrance (Parfum), Coumarin.

Не містить парабенів, мінеральних масел, фталатів, сульфатів і барвників. Гипоаллергенно і дерматологічні протестовано.

Тканинна детокс-маска для обличчя Palmer's Coconut Oil Formula Coconut Charcoal Detoxifying Sheet Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.