Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МІЦЕЛЯРНИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ АКВАПОРІНИ STOP CUPEROZ

Час застосування: Універсальний
Бренд: Stop Cuperoz
Тип продукту: Крем
Виробник: ФитоБиоТехнологии
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Від куперозу, розацеа
  • Відновлення
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
Для кого: Унісекс
Тип шкіри:
  • Схильна до куперозу
  • Схильна до почервоніння
  • Чутлива
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Міцелярний крем для обличчя Аквапоріни Stop Cuperoz фото
ОПИС

Міцелярний крем для обличчя Аквапоріни Stop Cuperoz

Призначення
Мультифункціональний крем день / ніч дбайливо доглядає за чутливою шкірою, схильної до проявів почервоніння і куперозу. Знімає запалення і допомагає відновити циркуляцію крові в капілярах, а також має профілактичну дію, попереджаючи появу нових «судинних сіточок». Регулярне застосування крему дозволяє знизити чутливість шкіри, зменшити почервоніння і запалення, зменшити судинні реакції, підвищити захисні властивості шкіри. Активне зволоження шкіри відбувається шляхом аквапоринів, які відновлюють баланс вологи в клітинах.

Аквапоріни - протеїни клітинних мембран, відповідальні за формування водних каналів і полегшення доступу вологи до різних тканин, в тому числі і шкірним. Дані з'єднання знаходяться в мембранах клітин людини і тварин, а також виконують першорядну роль в водній системі рослин.
В першу чергу, здатність аквапоринів регулювати транспорт води в тканинах знадобилося косметологів, які з успіхом використовують препарати з цими з'єднаннями для зволоження та омолодження шкіри. Як відомо, однією з причин погіршення стану шкірних покривів є сухість, яка веде до зниження еластичності епідермісу, появі зморщок, погіршенню бар'єрних функцій.
Дослідження встановили, що пацієнти, які страждають екземою, мають значний дефіцит аквапоринів у верхніх шарах шкіри, те ж саме спостерігається у жінок після 40 років і у всіх, хто піддається регулярної інсоляції. Передбачається, що саме аквапоріни можуть бути ключовими протеїнами, здатними значно поліпшити резистентність і якість шкірної поверхні, особливо зрілої і пошкодженої шкіри.
Аквапоріни, що застосовуються в косметології, є екстракт рослини з роду солерос сімейства амарантових, укладений в ліпосомного оболонку, завдяки якій збільшується їх біодоступність. Застосовуючи косметичні засоби, що містять аквапоріни можна захистити і зупинити запальні процеси, а, головне, «пробудити» внутрішні ресурси шкіри, наповнивши її живлющою вологою.

Властивості
- Знімає запалення і допомагає відновити циркуляцію крові в капілярах;
- Попереджає появу нових «судинних сіточок»;
- Знижує чутливість шкіри;
- Підвищує захисні властивості шкіри.

Рекомендації до застосування
Нанести невелику кількість крему на попередньо очищену шкіру. Можна застосовувати як нічний крем для глибокого живлення та відновлення шкіри, так і в якості денного крему або основи під макіяж.

Склад
Aqua, Propylheptyl Caprylate, Cetearyl Ethylhexanoate, Niacinamide, Octyldodecanol, Trehalose, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, PEG-100 Stearate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Troxerutin, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Calcium Gluconate, Tetrasodium Tetracarboxymethyl Naringeninchalcone, Glycerin, Sorbitol, Lecithin, Caprylic / Capric Triglyceride, Xanthan Gum, Salicornia Herbacea Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / VP Copolymer, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Parfum, Propylene Glycol, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Glyceryl, Caprylate, Phenylpropanol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Міцелярний крем для обличчя Аквапоріни Stop Cuperoz
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.