Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСКА 9В1 ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ НА ОСНОВІ БІЛОЇ ГЛИНИ STOP DEMODEX MASK PUREDERM 9В1

Час застосування: Універсальний
Бренд: Stop Demodex
Тип продукту: Маска
Тип маски: Кремоподібна
Виробник: ФитоБиоТехнологии
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Антибактеріальна дія
  • Від вугрів
  • Від запалення шкіри
  • Детокс
  • Матування і звуження пор
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
Для кого: Унісекс
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Комбінована
  • Схильна до акне
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Маска 9в1 для обличчя на основі білої глини Stop Demodex Mask PureDerm 9в1 фото
ОПИС

Маска 9в1 для обличчя на основі білої глини Stop Demodex Mask PureDerm 9в1

Призначення
Маска 9 В 1 на основі білої глини, застосовується при демодекозі і акне. Володіє поросужаючою та очищуючою дією і підходить для догляду за жирною, комбінованою і проблемною шкірою. Маска Pure Derm глибоко очищає пори, ефективно знижує роздратування, має протизапальну, антибактеріальну і кератолітичну дію. Вона відмінно справляється з регулюванням роботи сальних залоз і тонізує шкіру обличчя. Серед властивостей маски, поліпшення обмінних процесів в клітинах шкіри, а також прискорення процесів її регенерації. Маска звужує пори, має матуючий ефектом, допомагає надати шкірі здоровий красивий тон. Вона відмінно справляється із завданням виведення токсинів і регулює мікробіом шкіри.

Властивості
- Матуюча дія;
- Поросужуюча дія;
- Себорегулююча дія;
- Антибактеріальна дія спрямована на зменшення активності P.acnes;
- Детоксикуюча дія;
- Тонізуюча дія;
- Регенеруюча дія;
- Кератолітична дія;
- Протизапальна дія.

Активні інгредієнти
Cutipure * - бореться з усіма ознаками проблемної шкіри: знижує запалення внаслідок придушення TNFα, що знижує ризик утворення мікрокомедона, ефективно впливає на відновлення балансу вироблення шкірного сала знижує розмноження і колонізацію P. acnes, значно зменшує кількість комедонів, прищів і гнійників, прискорює усунення недоліків шкіри, швидке очищення мінімізує ризик утворення нових запалень.
Біла глина миттєво вбирає надлишки шкірного сала, зменшує кількість поживних речовин для надлишкового розмноження кліщів Demodex.
Цинк у двох формах - глюконат і оксид - інгібує фермент 5-α-редуктази, зменшує гіперфункції сальних залоз, очищає пори і зменшує їх розмір.
D-пантенол і гіалуронова кислота зволожують шкіру. Таким чином регулюється мікробіом шкіри, як один з головних чинників боротьби з P.acne і кліщами Demodex.
Вітамін Е і МSМ захищають клітини від окисного стресу, стимулюють регенерацію і запускають процеси детоксикації, що допомагає запобігати появі рубців і темних плям.

Рекомендації до застосування
Нанести маску щільним шаром на попередньо очищену шкіру. Залишити на 15-20 хвилин, змити теплою водою. Для більш ефективної дії, рекомендується використовувати мило, лосьйон, бальзам або крем STOP demodex®. Тільки для зовнішнього використання. При попаданні в область очей, промити великою кількістю води, не терти.

Протипоказання
Підвищена чутливість до будь-якого з компонентів препарату.

Склад
- Біла глина,
- Сutipure,
- Глюконат цинку,
- Оксид цинку,
- Гіалуронова кислота,
- D-пантенол,
- Вітамін Е,
- МSМ.

Маска 9в1 для обличчя на основі білої глини Stop Demodex Mask PureDerm 9в1
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.