Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ СВІТЛОГО ВОЛОССЯ T-LAB PROFESSIONAL BLOND AMBITION RITUAL KIT (SHMP/300ML + COND/300ML + H/ELIXIR/150ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: T-Lab Professional
Тип продукту: Набір
Тип волосся:
  • Мелірування
  • Світлі
  • Пофарбовані
Виробник: T-Lab Professional
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Захист кольору
  • Від жовтизни
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Очищення
  • Живлення
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Набір для світлого волосся T-LAB Professional Blond Ambition Ritual Kit (shmp/300ml + cond/300ml + h/elixir/150ml) фото
ОПИС

Набір для світлого волосся T-LAB Professional Blond Ambition Ritual Kit (shmp/300ml + cond/300ml + h/elixir/150ml)

До складу набору входить:

Шампунь для світлого волосся T-LAB Professional Blond Ambition Purple Shampoo, 300 мл.
Підходить для світлих, знебарвленого, омбре, балаяж і мелірованого волосся. Пурпурний пігмент видаляє жовтизну, посилюючи білі тони, створюючи чудові холодні відтінки блонда, створюючи легкий природний попелястий блонд. До складу шампуню Blond Ambition Duo входить унікальний натуральний комплекс на основі сертифікованих органічних інгредієнтів з ультрафіолетовим пігментом. Шампунь призначений для очищення, нейтралізації небажаних жовтих тонів у світлого, освітленого або мелірованого волоссі, забезпечуючи прохолодно-нейтральний результат і заспокоюючи чутливу шкіру голови.

Кондиціонер для світлого волосся T-LAB Professional Blond Ambition Purple Treatment, 300 мл.
Кондиціонер створений на основі ексклюзивного унікального природного комплексу (UNC) та призначений для додання блиску і надзвичайного пожвавлення світлому або знебарвленому волоссю. Відновлює і живить волосся, не обтяжуючи його, і повертає їм природну еластичність.
Біопептиди забезпечують максимальне живлення і відновлення волосся, а також зміцнюють і стимулюють регенерацію волосяних фолікулів. Вони володіють антистатичною дією, покращують стан шкіри голови і захищають від негативного впливу атмосферних агентів.
Пантенол (провітамін B5) - заспокоює і дбайливо доглядає за шкірою голови і волоссям. Зміцнює волосся і стимулює регенерацію клітин.
Лляна олія - ​​діє як потужний антиоксидант, позитивно впливаючи на стан шкіри голови і волосся після знебарвлення. Глибоко зволожує, живить і ущільнює волосся, роблячи їх гладкими та шовковистими, усуває ламкість, покращує ріст.

Еліксир для світлого волосся T-LAB Professional Blond Ambition Elixir Absolute, 150 мл.
Еліксир підходить для світлого, знебарвленого, омбре, балаяж і мелірованого волосся. Засіб середньої інтенсивності, створений з унікальним натуральним комплексом на основі сертифікованих органічних інгредієнтів і призначений для живлення і поліпшення світлого, освітленого або мелірованого волосся. Повертає волоссю природну гладкість і відновлює рівень вологості.

Набір для світлого волосся T-LAB Professional Blond Ambition Ritual Kit (shmp/300ml + cond/300ml + h/elixir/150ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.