Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ КОРОЛІВСЬКОЇ ГЛАДКОСТІ І АБСОЛЮТНОЇ ДЕТОКСИКАЦІЇ T-LAB PROFESSIONAL ROYAL DETOX KIT (H/TREATMENT/300ML+SHM/300ML+PRIMER/150ML+H/MIST/150ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: T-Lab Professional
Тип продукту: Набір
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Пошкоджені
  • Ослаблені
Виробник: T-Lab Professional
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Детокс
  • Для зміцнення волосся
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Очищення
  • Живлення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Набір для королівської гладкості і абсолютної детоксикації T-LAB Professional Royal Detox Kit (h/treatment/300ml+shm/300ml+primer/150ml+h/mist/150ml) фото
ОПИС

Набір для королівської гладкості і абсолютної детоксикації T-LAB Professional Royal Detox Kit (h/treatment/300ml+shm/300ml+primer/150ml+h/mist/150ml)

До складу набору входить:

Дуо-шампунь для королівської гладкості і абсолютної детоксикації T-LAB Professional Royal Detox Duo Shampoo, 300 мл.
Шампунь відрізняється глибоким впливом і призначений для детоксикації шкіри голови і волосся. Цей засіб очищає і позбавляє від накопичених забруднень і заповнює порожнечі корисними елементами, які здатні відновити волосся по всій довжині і дати їм нове життя.

Дуо-догляд для королівської гладкості і абсолютної детоксикації T-LAB Professional Royal Detox Duo Treatment, 300 мл.
Це другий крок процедури детоксикації шкіри голови і волосся, після Royal Detox Duo Shampoo. Шампунь виробляє поверхневе очищення і позбавляє від накопичених забруднень. Кондиціонер, своєю чергою, проникає глибше в клітини епідермісу і структуру волосся, сприяє більш ефективному виведенню токсинів і шлаків.

Еліксир для глибокої детоксикації волосся T-LAB Professional Royal Detox Elixir Premier, 150 мл.
Легкий еліксир-масло, створений з унікальним комплексом на основі сертифікованих органічних інгредієнтів і призначене для створення природного захисного бар'єра на весь день від забруднення навколишнього середовища, детоксикації та поповнення поживних речовин для волосся, забезпечуючи при цьому незмивний кондиціонуючий ефект.

Спрей для абсолютної детоксикації волосся T-LAB Professional Royal Detox Bio-Active Mist, 150 мл.
Спрей створює природний захисний бар'єр на весь день від забруднення навколишнього середовища, виводить токсини і відновлює поживні речовини волосся, забезпечуючи незмивний кондиціонуючий ефект. Захищає волосся від забруднення навколишнього середовища, UVA / UVB промені і бореться з вільними радикалами; збільшує волосся еластичність. Захищає волосся від завивки; даючи неймовірне світіння.

Набір для королівської гладкості і абсолютної детоксикації T-LAB Professional Royal Detox Kit (h/treatment/300ml+shm/300ml+primer/150ml+h/mist/150ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.