Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОЖИВНА ОЛІЯ ДЛЯ АБСОЛЮТНОЇ КРАСИ ВОЛОССЯ DAVINES OI HAIR BUTTER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Davines
Тип продукту: Олія
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Davines
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для блиску
  • Відновлення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Поживна олія для абсолютної краси волосся Davines OI Hair Butter фото
ОПИС

Поживна олія для абсолютної краси волосся Davines OI Hair Butter

Олія для абсолютної краси волосся Davines Oi Absolute Beautifying Potion With Roucou Oil діє як живильний, пом'якшувальний, антиоксидантний, антивіковий засіб, розплутує волосся, надає їм яскраве здорове сяйво. Має легку прозору консистенцію золотистого кольору, приємний ненав'язливий аромат. Підходить для всіх типів волосся. Призначений для жінок, 18+. Форма випуску - баночка в об'ємі 75 мл та 250 мл.

Призначення
Живильна олія OI для всіх типів волосся дбайливо пом'якшує локони, створюючи захисну плівку, без обтяження.

Активні компоненти
Основним та незмінним інгредієнтом лінії OI є олія аннато (руку). Воно видобувається в тропічних лісах Амазонки та має безліч корисних властивостей. Олія руку збагачена бета-каротином, має антиоксидантну і реструктуруючу дію на волосся. Відновлює пошкоджене волосся від ультрафіолетових (UVA/UVB) променів, запобігає старінню. Олія аннато насичена мікроелементами, які надають волоссю еластичність, запобігають ламкості.
Також засіб містить елагову кислоту, яка активно нейтралізує вільні радикали.

Спосіб застосування
Для нормального волосся: нанести достатню кількість олії на сухе волосся перед використанням шампуню. Залишити на 5-10 хв, змити водою і вимити волосся шампунем.
Для щільного волосся: після використання шампуню нанести на вологе волосся. Залишити на 5-10 хв, прочісати гребінцем і ретельно змити теплою водою.
Для інтенсивного догляду: нанести продукт до та після миття волосся шампунем, як зазначено вище.
Ідеальний засіб для використання разом з шампунем і бальзамом для абсолютної краси волосся з лінії OI.

Склад:
Aqua / Water / Eau, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Dimethicone, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Methosulfate, Behenyl Alcohol, Polyglyceryl-10 Pentastearate, Glyceryl Stearate, Quaternium-87, Parfum / Fragrance, Isopropyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil / Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, C15-19 Alkane, Dimethiconol, Silicone Quaternium-22, Sodium Benzoate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Disodium Edta, Oryza Sativa Cera / Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Dipropylene Glycol, Polyglyceryl-3 Caprate, Citric Acid, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Sorbitan Isostearate, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Tocopherol, Citronellol, Geraniol, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Bixa Orellana Seed Oil.

Поживна олія для абсолютної краси волосся Davines OI Hair Butter
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.