Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЦИТОАКТИВНІ АМПУЛИ "МИТТЄВА КРАСА" STYX NATURСOSMETIC AROMA DERM AMPOULES BEAUTY EXPRESS

Час застосування: Універсальний
Бренд: Styx
Тип продукту: Ампули
Виробник: Styx Naturcosmetic
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Зміна овалу обличчя
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Австрія
Країна реєстрації: Австрія
Цитоактивні ампули
ОПИС

Цитоактивні ампули "Миттєва краса" Styx Naturсosmetic Aroma Derm Ampoules Beauty Express

Цитоактивні ампули "Миттєва краса" від Styx Naturcosmetic розроблені для швидкого перетворення перед відповідальним заходом або перед важливою подією, оскільки вони миттєво освіжають, покращуючи зовнішній вигляд шкіри. Завдяки своєму багатому складу, допомагають розгладити та вирівняти її колір. Ампули стимулюють активізацію глибинних клітинних процесів, відновлюючи структуру дерми, тонізуючи, підтягуючи овал обличчя та забезпечуючи невеликий ліфтинг ефект. Даний продукт називають ампулами миттєвої дії через сильну зволожуючу, зміцнюючу та стимулюючу дії, а також надання миттєвого природного сяйва. Ампули виявляють видимий результат відразу після процедури (сяючий, свіжий, підтягнутий вид шкіри обличчя), а також пролонговану дію – поступове усунення симптомів старіння і втоми шкіри.

Призначення
- омолоджують та розгладжують шкіру;
- миттєво освіжають та тонізують;
- мають зволожуючі та антиоксидантні властивості;
- підтягують овал обличчя та забезпечують невеликий ліфтинг ефект.

Рекомендація до застосування
Обережно розкрийте ампулу. На очищене, сухе обличчя та зону декольте нанесіть вміст ампули та обережно поплескайте, поки вся рідина не вбереться шкірою. Використовувати під крем чи маску.

Склад:
Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Ascorbic Acid, Poly-glyceryl-10 Laurate, Verbena Officinalis Extract*, Betula Alba (Birch) Leaf Extract*, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Pterocarpus Santalinus (Red Sandalwood) Extract, Hedera Helix (Ivy) Extract, Myrothamnus Flabellifolia Extract, Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol, Coumarin, Benzyl Cinnamate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ci 14720, Benzyl Benzoate, Benzyl Alcohol.

Цитоактивні ампули "Миттєва краса" Styx Naturсosmetic Aroma Derm Ampoules Beauty Express
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.