Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

SPA-СКРАБ ДЛЯ ТІЛА З МОРСЬКОЮ СІЛЛЮ LA BIOSTHETIQUE SPA SEA SALT SCRUB

Час застосування: Універсальний
Бренд: La Biosthetique
Тип продукту: Скраб
Виробник: LA BIOSTHETIQUE
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пілінг
  • Тонізація
  • Відлущування
  • Очищення
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Франція
SPA-скраб для тіла з морською сіллю La Biosthetique SPA Sea Salt Scrub фото
ОПИС

SPA-скраб для тіла з морською сіллю La Biosthetique SPA Sea Salt Scrub

В одну мить більш гладка, ніжна шкіра!
Універсальний скраб від La Biosthetique цілеспрямовано діє не лише на усунення дрібних недосконалостей, а й на їхнє подальше запобігання. Догляд для тіла SPA Sea Salt Scrub вирівнює, розгладжує, освіжає та ревіталізує шкіру, забезпечує приплив бадьорості на весь день. При контакті з водою гель перетворюється на насичену ніжну емульсію. Гранули морської солі м'яко відлущують ороговілі клітини шкіри та стимулюють її оновлення. Для делікатного впливу скраб краще наносити на вологу шкіру, більш інтенсивного - на суху. У будь-якому випадку Ви отримаєте вражаючий ефект гладкості та м'якості шкіри відразу після ексфоліації та насолодитеся приголомшливим відчуттям свіжості, яке дарує ароматична композиція з фруктовими, квітковими нотами та основою з моху та кедра. Випускається обсягом 200 мл.

Призначення
Відлущує ороговілі клітини. Делікатно вирівнює, розгладжує та ревіталізує шкіру, освіжає, тонізує та бадьорить. Стимулює процес регенерації тканин та клітинне оновлення.

Активні інгредієнти
Морська сіль як ексфолюючі гранули;
Основа - ліпогель на базі гліцерину та олій;
Освіжаючі аромати базиліка, лайма та малини, квіткові ноти водяної лілії, фіалки та орхідеї у поєднанні з нотами кедра та моху залишають на шкірі легкий, свіжий ароматний шлейф.

Результат
Легка, свіжа ароматична композиція з квітковими нотами перетворює догляд на приємну SPA-процедуру

Спосіб застосування
Перед використанням розмішати скраб шпателем, щоб морська сіль рівномірно розподілилася по гелевій основі. Для інтенсивної дії ексфоліювання нанести скраб для тіла на суху шкіру перед прийняттям душу. Приділити особливу увагу сухим ділянкам на ліктях та колінах. Для більш тонкого впливу наносити скраб на вологу шкіру. Після процедури ексфоліації змити крупинки морської солі, що залишилися, великою кількістю теплої води.

Склад:
Maris Sal (Sea Salt), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Sucrose Palmitate, Parfum (Fragrance), Limonene, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone.

SPA-скраб для тіла з морською сіллю La Biosthetique SPA Sea Salt Scrub
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.