Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОСВІЖАЮЧИЙ SPA ГЕЛЬ-ШАМПУНЬ ДЛЯ ВОЛОССЯ І ТІЛА LA BIOSTHETIQUE SPA SHOWER GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: La Biosthetique
Тип продукту: Гель
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: LA BIOSTHETIQUE
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування:
  • Волосся
  • Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для ванни
  • Тонізація
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Франція
Освіжаючий SPA гель-шампунь для волосся і тіла La Biosthetique SPA Shower Gel фото
ОПИС

Освіжаючий SPA гель-шампунь для волосся і тіла La Biosthetique SPA Shower Gel

Освіжаючий SPA гель-шампунь для волосся та тіла від французького бренду La Biosthetique – це справжній заряд бадьорості, енергії та сил, що супроводжується бездоганним виглядом та здоровим станом шкіри! SPA гель-шампунь чудово очищає шкіру та волосся, тонізує та заряджає енергією день за днем. Натуральні морські інгредієнти та активні інгредієнти, отримані з молока, забезпечують настільки дбайливий догляд, що його можна використовувати як гель для вмивання. Натуральний комплекс зберігає здоров'я шкіри та волосся та відновлює їх біологічний баланс, незалежно від того, наскільки часто Ви приймаєте душ. Spa Shower Gel дарує чудове відчуття чистоти, свіжості, зволоженості, м'якості. Залишає на шкірі та волоссі вишукане пахощі з нотками малини, базиліка та лайма, які переходять у квіткові ноти водяної лілії, фіалки та орхідеї, завершуючись акордом із кедра та моху. Випускається обсягом 250 мл.

Призначення
Ретельно усуває будь-які забруднення, перешкоджає появі почервоніння, роздратування і лущення. Ефективно відновлює пошкоджені ділянки епідермісу, стимулюючи процес регенерації тканин та клітинне оновлення. Відновлює біологічний баланс пасмів та шкіри голови.

Активні компоненти
Екстракт бурих водоростей (Laminaria digitata);
Екстракт зелених мікроводоростей (Chlorella vulgaris);
Розчин морських полісахаридів (цукор інвертний);
Морська вода;
Натрієві солі молочної та глюконової кислот
надають шкірі м'якість;
Освіжаючі аромати базиліка, лайма та малини, квіткові ноти водяної лілії, фіалки та орхідеї у поєднанні з нотами кедра та моху.

Результат
Чудово освіжає, тонізує і бадьорить, дарує тілу привабливий квітково-цитрусовий аромат. Сприяє емоційному та м'язовому розслабленню.

Спосіб застосування
Поступово нанести Spa гель-шампунь на вологу шкіру і волосся, спінити і ретельно змити. Можна також використовувати як гель для ванни.

Склад:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Propylene Glycol, Sodium Lauroyl Oat Amico Acids, Sodium Lactate, Betaine, Parfum (Fragrance), Sodium Gluconate, Chlorella Vulgaris Extract, Saccharide Isomerate, Laminaria Digitata Extract, Mari -Glusoside, Glyceryl Oleate, Lactic Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone.

Освіжаючий SPA гель-шампунь для волосся і тіла La Biosthetique SPA Shower Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.