Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НІЧНА ВІТАМІННА МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ JION VITA GLOW BRIGHTENING & MOISTURIZING SLEEPING PACK

Час застосування: Ніч
Бренд: J:ON
Тип продукту: Маска
Тип маски: Кремоподібна
Виробник: EVAS Cosmetics Co., Ltd.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-ап
  • Доглядова
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Втома шкіри
  • Відновлення
  • Від подразнення шкіри
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Подразнена
  • Для всіх типів
  • Суха
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Нічна вітамінна маска для обличчя Jion Vita Glow Brightening & Moisturizing Sleeping Pack фото
ОПИС

Нічна вітамінна маска для обличчя Jion Vita Glow Brightening & Moisturizing Sleeping Pack

Призначення
Засіб виявляє інтенсивне зволожуючу і відновлює дію, усуває сухість, лущення, знімає роздратування, вирівнює і освітлює колір обличчя, дарує природне сяйво. Рекомендується для боротьби з сухістю, тьмяністю, пігментацією, а також в якості профілактики передчасного старіння шкіри. Для будь-якого типу шкіри. особливо для шкіри з тьмяним станом і нерівним тоном.

Активні компоненти
Мультивітамінний суперфуд для шкіри - стирає сліди втоми і дарує шкірі сяйво. У складі маски потужна антиоксидантна = RC [-14] * RC [-12] з вітамінів: С, Е і Ніацинамід, екстрактів ягід (обліпиха, ожина, лохина, малина, ягоди асаї), фруктів (мандарин, папайя, лимон, манго ) і овочів (броколі, редис).
Гіалуронова кислота, тригліцериди, комплекс рослинних екстрактів і пантенол інтенсивно зволожують, усувають лущення і заспокоюють шкіру, підвищують пружність і перешкоджає передчасному старінню шкіри.

Спосіб застосування
Нанесіть необхідну кількість маски на все обличчя і злегка помасажуйте для кращого усмоктування. Використовуйте маску на останньому етапі вечірнього догляду - залиште на ніч і змийте вранці.

Склад:
Water, Butylene Glycol, Hippophae Rhamnoides Water, Hydrogenated Polydecene, Glycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Hyaluronic Acid, 1,2-Hexanediol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / VP Copolymer, Betaine, Propanediol, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Paullinia Cupana Seed Extract, Sophora Angustifolia Root Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Bixa Orellana Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol, Citrus Junos Fruit Extract, Arginine, Allantoin, Niacinamide, Hydroxyethylcellulose, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Medicago Sativa (Alfalfa) Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Extract, Raphanu s Sativus (Radish) Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Citrus Unshiu Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Fragrance, Tocopheryl Acetate , Dipotassium Glycyrrhizate, Panthenol, Ascorbic Acid.

Нічна вітамінна маска для обличчя Jion Vita Glow Brightening & Moisturizing Sleeping Pack
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.