Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АМОРТИЗУЮЧІ УСТІЛКИ PREVENTA DBC MEDICAL PULSEFLOW PREVENTA

Бренд: DBC - Insoles
Тип продукту: Ортопедичні устілки
Колір: Чорний
Материал:
  • Трикотаж
  • Поліуретан
Виробник: DBC Medical
Призначення товару:
  • Артрит, артроз
  • Рівномірний розподіл навантаження на стопу
  • При синдромі діабетичної стопи
  • Спортивні навантаження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Амортизуючі устілки Preventa DBC Medical PulseFlow Preventa фото
ОПИС

Амортизуючі устілки Preventa DBC Medical PulseFlow Preventa

Амортизуючі устілки PulseFlow PREVENTA (ПульсФло ПРЕВЕНТА) призначені для зменшення ударного навантаження на стопи під час руху.
Вони використовуються як при наявності захворювань, так чи інакше роблять стопу вразливою, так і при підвищених навантаженнях на здорову стопу. А також для запобігання перевантаженню суглобів і хребта. Універсальна версія для чоловіків і жінок.

Призначення
- Захворювання і стани, що підвищують вразливість стопи;
- Діабет;
- Захворювання периферичних судин;
- Артрит;
- Діяльність, пов'язана з підвищеними навантаженнями на стопу і суглоби - інтенсивне і тривалий рух.

Особливості та переваги
- Знижує ударне навантаження на стопу;
 - Оберігає суглоби ніг і хребет;
- Має невелику товщину, тому може використовуватися в різного взуття: від щодо неширокої до взуття з великим внутрішнім простором.

Матеріал
Амортизуючі устілки ПульсФло ПРЕВЕНТА зроблені з особливого матеріалу D30®, який широко використовується для захисту від ударів в самих різних областях діяльності.
Матеріал D30® - це високоякісний поліуретан, з'єднаний з хімічним ділатантом - речовиною, здатним розширюватися. Взагалі, амортизуючі властивості такої комбінації залежать від співвідношення цих компонентів. В цьому випадку співвідношення поліуретану і ділатанта оптимальне саме для «гасіння» ударного навантаження, що виникає при русі. Завдяки такій технології амортизуючі властивості D30®, використовуваного в устілках ПульсФло, виражені на 33% більше, а термін служби в 15 разів довше, ніж в інших схожих матеріалів (Data on file, comparison of D3O® Decell B 3.0 v. EVA, Memory Foam, Silica Gel).
Завдяки матеріалу D30® амортизуючі устілки ПульсФло ПРЕВЕНТА зменшують і розсіюють енергію удару стопи об поверхню.
У стані спокою молекули матеріалу D30® знаходяться у вільному стані - у вільному потоці. Матеріал при цьому забезпечує м'якість, гнучкість і комфорт.
У момент удару молекули D30®, як по команді, з'єднуються один з одним, шикуючись в «стрункі ряди». Вони утворюють суцільний захисний екран, який абсорбує та розсіює енергію удару, оберігаючи тіло від руйнівних сил.
Після удару молекули повертаються у вільний стан - знову м'якість, гнучкість і комфорт.
Так «гаситься» ударне навантаження, що впливає на тіло при кожному кроці!



Це відбувається як у фазі торкання п'ятою поверхні, так і в момент відштовхування стопи від неї. Також пом'якшується і фаза переносу ваги тіла з п'яти на носок.
Амортизуючі устілки ПульФло ПРЕВЕНТА мають анатомічну форму: супінатор і пронатор для підтримки поздовжнього склепіння, п'яткову чашу - для стабілізації п'яти. Завдяки цьому вони підвищують стабільність стопи під час руху.
Зниження ударного навантаження і підвищення стабільності стопи дозволяє захистити її при станах, які роблять стопу особливо уразливими: діабет, захворювання периферичних судин, артрит. Це також захищає суглоби та хребет - і здорові, і, особливо, уражені артритом, остеоартрозом. Зниження ударного навантаження оберігає здорову стопу в разі надмірних навантажень на неї - професійна діяльність з підвищеною фізичною активністю, тривалим рухом і перебуванням на ногах.
Амортизуючі устілки ПульсФло ПРЕВЕНТА можуть використовуватися в будь-якому взутті закритого типу, за умови достатнього внутрішнього простору в них. Іншими словами, взуття повинне бути таким, щоб разом з ПульсФло ПРЕВЕНТА стопі не було в ній тісно.

Рекомендації до застосування
Вставити устілки у взуття, При необхідності передній край устілок може бути трохи укорочений - підрізав за допомогою звичайних ножиць.
При наявності ознак зносу і пошкодженні, устілки слід замінити.
Дуже важливо, особливо при захворюваннях, що роблять стопи уразливими, регулярно стежити за їх станом і вдаватися до консультацій лікаря в разі виникнення будь-яких сумнівів або питань.

 

 

Амортизуючі устілки Preventa DBC Medical PulseFlow Preventa
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.