Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР "7 ДНІВ ІТАЛІЙСЬКОЇ НАСОЛОДИ, №1" L'ANGELICA (SH/GEL/7X60ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: L'Angelica
Тип продукту: Набір
Виробник: Coswell S.p.A.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Розслаблення
  • Для ванни
  • Для пружності шкіри
  • Для душа
  • Тонізація
  • Відновлення
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Набір
ОПИС

Набір "7 днів італійської насолоди, №1" L'Angelica (sh/gel/7x60ml)

Відчуйте яскраві аромати фруктів і квітів з натуральними гелями для душу L'angelica. Вони ретельно розроблені і підібрані італійськими фахівцями для захисту і харчування вашої шкіри. Не містять парабенів, парафінів, силіконів і ГМО.

До складу набору входять:

Регенеруючий гель для душу і ванни L'Angelica Officinalis Regenerating with Donkey Milk Bath & Shower Gel, 60 мл.
Цей унікальний гель насичений кремом з ослиним молоком, відомим своїми антивіковими і антиоксидантними властивостями. Він забезпечить ефективну регенерацію і харчування. Осляче молоко називають еліксиром молодості і білим золотом. Воно неймовірно багате на вітаміни, поживними речовинами, незамінними жирними кислотами. Відмінно підійде для шкіри, яка втратила еластичність, при розтяжках, сухості, для вікової шкіри.

Гель для ванни та душу - Поживний кокос L'Angelica Frutta Viva Nourishing Coconut Bath & Shower Gel, 60 мл.
Гіпоалергенний гель з маслом кокоса, з натуральними фруктовими кислотами і фітокомплексом Fruitlange, для нормальної, сухої і чутливої ​​шкіри. Гель забезпечує вітамінізує, тонізуючий, відновлює і омолоджуючий ефекти, ідеально очищає епідерміс; зволожує, живить, пом'якшує і регенерує шкірний покрив; усуває сухість і лущення; робить шкіру м'якою і шовковистою. Гель добре піниться і має приємний аромат кокоса і фруктів.

Ніжний гель для душу і ванни з вівсяним молочком L'Angelica Officinalis Soothing with Oat Milk Bath & Shower Gel, 60 мл.
Корисний натуральний склад ніжного гелю для душу і ванни з вівсяним молочком дбайливо доглядає за шкірою тіла, а повітряна ароматна піна з ненав'язливим ароматом ніжно огортає тіло, делікатно очищаючи його. Засіб не викликає сухості та роздратування, а лише зволожує шкіру і робить її гладкою і зволоженою.

Гель для ванни та душу - Грейпфрутова радість L'Angelica Frutta Viva Energizin Grapefruit Bath & Shower Gel, 60 мл.
До складу гелю входить цінний АНА Complex з натуральними фруктовими кислотами (гліколева, молочна, винна, лимонна, яблучна). Вони здатні впливати на стан шкіри на молекулярному, клітинному і тканинному рівні. Забезпечують м'який ефект пілінгу, очищають шкіру від відмерлих клітин і надмірної кількості шкірного сала, стимулюють оновлення клітин шкіри, підвищують еластичність і вирівнюють колір шкіри. Також в формулу гелю входить фітокомплекс натуральних екстрактів: грейпфрута, чорниці, виноградного листя, цукрової тростини, яблука та лимону.

Гель для ванни та душу - Лавандовий рай L'Angelica Officinalis Talc And Lavender Bath And Shower Gel, 60 мл.
Гель для ванни та душу - Лавандовий рай від L'Angelica з тальком і лавандою. За допомогою тальку і лаванди, дарує вам все задоволення від м'якого розслабляючого ритуалу, допомагаючи позбутися від стресу і напруги, викликаного повсякденною рутиною, і повернути собі м'яку і ароматну шкіру.

Гель для ванни та душу з алое вера і маслом ши - Живлення і захист L'Angelica Officinalis Nourishing and Protecting Aloe Vera & Shea Butter Shower Gel, 60 мл.
Містить органічне масло ши преміум класу, володіє чудовими захисними, пом'якшувальними, поживними і зволожуючими властивостями. Також масло ши є джерелом вітамінів А і Е, необхідних для здоров'я вашої шкіри. Вони сприяють регенерації клітин, заспокоюють і живлять суху і виснажену шкіру, уповільнюють процеси старіння, покращують мікроциркуляцію, мають антиоксидантні властивості. Завдяки натуральним екстрактам алое вера і маслу ши він піклується про вашу шкіру і допомагає зберегти її природне зволоження і м'якість.

Гель для душу з олією чайного дерева L'Angelica Officinalis Purifying with Tea Tree Oil Shower Gel, 60 мл.
Що очищає антибактеріальний гель містить органічне масло Melaleuca Alternifolia, австралійського чайного дерева. У всьому світі його називають "чудо-рослиною" завдяки його винятковим антисептичним і протизапальним властивостям.

Набір "7 днів італійської насолоди, №1" L'Angelica (sh/gel/7x60ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.