Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ЛІФТИНГ ДЛЯ КОНТУРУ ОЧЕЙ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ З КОЛАГЕНОМ EKEL COLLAGEN EYE CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ekel
Тип продукту: Крем
Виробник: Sindo P&G
Вік: 25+
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Тонізація
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Крем-ліфтинг для контуру очей зволожуючий з колагеном Ekel Collagen Eye Cream фото
ОПИС

Крем-ліфтинг для контуру очей зволожуючий з колагеном Ekel Collagen Eye Cream

Крем-ліфтинг для контуру очей зволожуючий з колагеном дозволяє зробити шкіру більш м'якою і еластичною.

Призначення
М'яка текстура крему чудово вбирається шкірою і насичує її будівельними нитками молодості, тобто колагеном. Він не тільки поповнює нестачу білкового матеріалу, а й активізує роботу фібробластів, відповідальних за пружність і міцність шкіри. Колаген має миттєвий ефект ліфтингу, збільшує мікроциркуляцію крові в верхніх шарах шкіри, що призводить до збільшення обміну речовин і підняття загального життєвого тонусу шкіри.

Властивості
Допомагає компенсувати виникаючий з віком дефіцит власного колагену, чудово зволожує шкіру, підвищує її пружність і еластичність, покращує мікрорельєф. Крем на основі екстракту колагену спеціально створений для підтримки еластичності і пружності ніжної шкіри навколо очей. Крем ефективно розгладжує зморшки, відновлює пружність шкіри, сприяє регенерації клітин шкіри, прибирає темні кола, зволожує шкіру.

Результат
Компоненти що входять до складу крему, такі як гіалуронова кислота і гідролізований колаген, мають унікальну властивість підтримувати оптимальний рівень вологи в клітинах шкіри, підвищують пружність і еластичність шкіри навколо очей. Колаген глибоко проникає в дерму, сприяє регенерації власного колагену, відновлює еластичність. Регулярне нанесення крему уповільнює процес старіння шкіри.

Рекомендація до застосування
Нанести крем кінчиками пальців на очищену і протерту тоніком шкіру навколо очей.

Склад
Methylpropanediol, Water, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Bis-Vinyldimethicone, Betaine, Cetyl PEG / PPG-10/1 Dimethicone, Hydrolyzed Collagen (140 mg), Sodium Hyaluronate, PEG-10 Dimethicone, Srearyl Dimethicone, Sodium Chloride, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Hydrogen Dimethicone, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Dipropylene Glycol, Mica, Titanium Dioxide, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Methylparaben, Phenoxyethanol, Fragranc

Крем-ліфтинг для контуру очей зволожуючий з колагеном Ekel Collagen Eye Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.