Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БРОНХО ПЛЮС ФІТОСИРОП З ПЛЮЩЕМ IVY LEAF EXTRACT SYRUP

Час застосування: До прийняття їжі
Бренд: Аптечные БАДы
Тип продукту: Сироп
Форма випуску: Рідина
Рекомендується при:
  • Ослаблений імунітет
  • Кашель
Склад порції: 1 чайна ложка
Виробник: Фитопродукт
Вік: 12+
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Бронхо Плюс фітосироп з плющем Ivy Leaf Extract Syrup фото
ОПИС

Бронхо Плюс фітосироп з плющем Ivy Leaf Extract Syrup

Активні компоненти
Фітосироп «Бронхо Плюс з плющем» містить екстракти плюща, шавлії, ехінацеї, а також додатково збагачений аскорбіновою кислотою. У складі фітосиропу «Бронхо Плюс з плющем» також міститься екстракт шавлії, який володіє відхаркувальним ефектом, полегшуючи відходження мокроти. Екстракт плюща застосовується як відхаркувальний і протикашльовий засіб, тому він однаково ефективний як при сухому кашлі, так і при вологому з утрудненим відходженням мокротиння. Екстракт ехінацеї і вітамін С зміцнюють імунітет, прискорюють процес одужання, позитивно впливають на захисні сили організма. Тому фітосироп «Бронхо Плюс з плющем» може застосовуватися для лікування сухого і вологого кашлю, а також кашлю курців.

Застосування
Дорослим і дітям старше 12 років - по 1 чайній ложці, дітям від 3 до 12 років - по 1/2 чайної ложки в день за 30 хвилин до прийому їжі. Курс застосування - 14 днів.

Склад
Цукор - 64%, вода очищена - 28,5%, екстракт плюща - 4%, екстракт ехінацеї - 1%, екстракт шавлії - 1%, аскорбінолва кислота - 1,3%, ментол - 0,1%, бензоат натрію Е211 - 0,1%.

Бронхо Плюс фітосироп з плющем Ivy Leaf Extract Syrup
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.