Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗУБНА ПАСТА З КСИЛІТОМ ПРОТИ НАЛЬОТУ EKEL ANTIPLAQUE TOOTHPASTE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ekel
Тип продукту: Паста
Виробник: Sindo P&G
Вік: 3+
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару: Очищення зубного нальоту
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Зубна паста з ксилітом проти нальоту Ekel Antiplaque Toothpaste фото
ОПИС

Зубна паста з ксилітом проти нальоту Ekel Antiplaque Toothpaste

Залишки їжі створюють сприятливе середовище для розмноження бактерій в ротовій порожнині, викликають утворення зубного нальоту і кислот, які можуть викликати захворювання ясен і карієс.
Ксиліт, що входить до складу пасти, пригнічує ріст бактерій і мікроорганізмів, що провокують утворення зубного нальоту, нейтралізує кариесогенную і пародонтопатогенних флору на поверхні зубів, а також покращує стан ясен. Крім того, ксиліт значно знижує рівень захворювань слизової і її м'яких тканин, а також зміцнює шийки зубів і робить їх менш чутливими.
Ксиліт (або Ксилітол) - це солодкий багатоатомний спирт природного походження, що міститься в більшості ягід і фруктів, цвітній капусті і ряді інших рослин. Ксиліт абсолютно нешкідливий і безпечний як для вагітних і годуючих жінок, так і для дітей.

Рекомендація до застосування
Дорослим і дітям старше 3 років рекомендується ретельно чистити зуби не менше 1 хв двічі на день, бажано після кожного прийому їжі. Чищення зубів повинна бути частиною програми по догляду за порожниною рота поряд із застосуванням зубної нитки і періодичними обстеженнями у стоматолога.

Склад
Anhydrous Dibasic Potassium Phosphate, Calcium Hydrogen Phosphate, sodium monofluorophosphate, carboxymethylcellulose solium, colloidal silicin dioxide, sodium lauryl sulfate, solium sulforicinoleate, saccharin sodium hydrate, xylitol, Sorbitol Solution (70%, amorphous), aroma, L-menthol, Potassium dihydrogen phosphate , sodium hydroxide, water.

Зубна паста з ксилітом проти нальоту Ekel Antiplaque Toothpaste
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.