Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ 0% З ОЛІЄЮ АРГАНИ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ INTERAPOTHEK GEL NATURAL CERO + ARGAN

Час застосування: Універсальний
Бренд: Interapothek
Тип продукту: Гель
Виробник: Продуктс Натуралес дел Медитерранео С.А., Карратер
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Тонізація
  • Відновлення
  • Очищення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Алергічна
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Гель для душу 0% з олією Аргани для чутливої шкіри Interapothek Gel Natural Cero + Argan фото
ОПИС

Гель для душу 0% з олією Аргани для чутливої шкіри Interapothek Gel Natural Cero + Argan

Гель для душа 0% з маслом Аргана для чутливої ​​шкіри Interapothek Gel Natural Cero + Argan це турбота і щоденний догляд за ніжною шкірою, схильної до алергії і подразнень. Гель допомагає позбутися від усіх видів забруднень і вивести токсини, зняти стрес і наповнити шкіру поживними речовинами і вітамінами. Включення до складу масла аргани допомагає уникнути сухості і передчасного старіння шкірного покриву, насичує шкіру антиоксидантами і наповнює енергією. Гель не дратує чутливу шкіру, допомагає позбутися від стягнутості, зняти дискомфорт, зволожує і заспокоює. Застосування нейтрального гелю допомагає зберегти оптимальний рівень пружності і зволоження, запобігти розвитку вікових змін, посилити еластичність і освіжити шкіру.

Призначення
Делікатне і ретельне очищення шкіри;
Виводить токсини;
Підвищує тонус і пружність;
Прискорює кровообіг і обмінні процеси;
Очищає від бруду і шкірного жиру;
Тонізує і освіжає.

Властивості
Гель для душа допомагає чутливій шкірі залишатися чистою і свіжою, насичує її живильними речовинами і легким ароматом, надає пружність і підтримує еластичність, виводить токсини і покращує живлення клітин.

Активні компоненти
Арганова олія має протизапальний і антивіковий вплив, містить вітамін Е, жирні кислоти Омега-6 і 9, оздоровлює і омолоджує шкіру, усуває шкірні дерматити, лікує екземи, глибоко живить.

Результат
Використання нейтрального гелю для душу допомагає зберегти і зміцнити ліпідний шар шкіри, усуває сухість, підвищує рівень зволоження, шкіра отримує поживні речовини, позбавляється від подразнень і нерівностей мікрорельєфу, залишається надовго чистою і свіжою.

Застосування
На вологу шкіру тіла нанести невелику кількість гелю, розподілити його масажними рухами і ретельно змити проточною теплою водою.

Склад
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum, Potassium Sorbate, Polyquaternium-10, Citric Acid, Argania Spinosa Leaf Extract.

Гель для душу 0% з олією Аргани для чутливої шкіри Interapothek Gel Natural Cero + Argan
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.