Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОСВІЖАЮЧИЙ ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ З ЕКСТРАКТОМ АЛОЕ ВІРА INTERAPOTHEK GEL DE BANO ALOE VERA

Час застосування: Універсальний
Бренд: Interapothek
Тип продукту: Гель
Виробник: Продуктс Натуралес дел Медитерранео С.А., Карратер
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Тонізація
  • Відновлення
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Освіжаючий гель для душу з екстрактом Алое Віра Interapothek Gel De Bano Aloe Vera фото
ОПИС

Освіжаючий гель для душу з екстрактом Алое Віра Interapothek Gel De Bano Aloe Vera

Освіжаючий гель для душу з екстрактом Алое Вера Interapothek Gel De Bano Aloe Vera підходить для прийняття освіжаючого душу з ранку і розслабляючого догляду ввечері. Екстракт алое інтенсивно насичує шкіру корисними речовинами, збільшує вироблення колагену і гіалуронової кислоти, підвищує пружність і еластичність покриву, освіжає на весь день і дарує відчуття надзвичайної свіжості і чистоти. Компоненти засобу інтенсивно очищають епідерміс від надлишку шкірного секрету і забруднень, тонізують і відновлюють клітини, нейтралізують шкідливі токсини, перешкоджають зневоднення, заспокоюють роздратування.

Призначення
Очищення всіх покривів від пилу, бруду, жиру;
Загоєння ранок і мікротравм;
Розгладжує і пом'якшує покрив;
Підсилює активність вироблення колагену;
Тонізує, освіжає надовго;
Заспокоює і загоює роздратування;
Унісекс, для частого застосування.

Властивості
Гель з алое відмінно освіжає на весь день, делікатно очищає від забруднень і токсинів, запобігає сухості і знімає лущення, зволожує, живить, підсилює пружність, видаляє омертвілі клітини дерми, надає покрову тонус, підтримує еластичність, пом'якшує і розгладжує.

Активні компоненти
Екстракт алое вера насичує шкіру корисними мікроелементами і живильними речовинами, проникає глибоко в дерму, підтягує і робить покрив більш пружним і гладким, підвищує тонус і покращує загальний стан і текстуру шкіри, стимулює клітинне оновлення і вироблення власного колагену і еластину, збільшує утворення гіалуронової кислоти, сприяє омолодженню.

Результат
Гелевий засіб для душа дозволяє ретельно і без травм очистити шкіру після денного стресу, забезпечує покрову дбайливий догляд і м'якість, свіжість і тонус, робить шкіру підтягнутою, пружною, наповненою і щільною, знижує інтенсивність запальних процесів і загоює роздратування.

Застосування
Гель наносять на вологу шкіру під час прийняття душу вранці або ввечері, ретельно і делікатно розподіляють на поверхні шкіри масажними рухами, потім змивають проточною водою. Гелем можуть користуватися чоловіки і жінки.

Склад
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Styrene / Acrylates Copolymer, Parfum, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polyquaternium-10, Citric Acid, Methylisotiazolinone, Iodopropynyl Butylcarbamate, CI 19140, CI 42051.

Освіжаючий гель для душу з екстрактом Алое Віра Interapothek Gel De Bano Aloe Vera
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.