Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДИТЯЧИЙ ПОМ'ЯКШУВАЛЬНИЙ ГЕЛЬ ДЛЯ КУПАННЯ INTERAPOTHEK GEL DE BANO INFANTIL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Interapothek
Тип продукту: Гель
Виробник: Продуктс Натуралес дел Медитерранео С.А., Карратер
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Дітям
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Дитячий пом'якшувальний гель для купання Interapothek Gel De Bano Infantil фото
ОПИС

Дитячий пом'якшувальний гель для купання Interapothek Gel De Bano Infantil

Дитячий пом'якшувальний гель для купання Interapothek Gel De Bano Infantil дбайливо очищає і захищає ніжну дитячу шкіру від забруднень і агресивного впливу навколишнього середовища, підвищує місцевий імунітет покриву, робить його м'яким і шовковистим. В основі формули дитячого гелю бетаїн і міранол у високій концентрації, що допомагає зберегти кислотно-лужний баланс шкіри, зміцнює шкірний бар'єр, нейтралізує вплив жорсткої води. Формула "без сліз" робить купання малюків веселим і безболісним.

Призначення
Делікатно і ефективно очищає ніжну шкіру;
Живить, зволожує, відновлює;
Пом'якшує і регенерує;
Надає м'якість і шовковистість;
Оберігає від зовнішнього впливу і жорсткої води;
Можна використовувати як шампунь;
Не дратує слизову оболонку очей.

Властивості
Дитячий гель утворює пишну піну, відмінно змиває всі забруднення з дитячої шкіри, усуває неприємні відчуття сухості і стягнутості, підтримує оптимальний гідробаланс, зміцнює шкірний бар'єр, захищає від зовнішніх чинників, не викликає сліз.

Активні компоненти
Бетаїн - це амінокислота з високою концентрацією вітамінів, має зволожуючі і пом'якшувальні властивостями, нейтралізує вплив агресивних компонентів, знімає роздратування, пом'якшує шкіру, прискорює її регенерацію.
Екстракт соку листя алое швидко загоює і лікує запалення і подразнення, підсилює концентрацію вологи, попереджає пересушування шкіри і перешкоджає випаровуванню вологи з клітин, робить шкіру м'якою.
Пантенол покриває шкіру захисною плівкою проти втрати вологи, прискорює регенерацію тканин, оберігає від зовнішнього впливу.

Результат
Дитячий гель для купання допоможе підтримувати шкіру вашого малюка в чистоті, вчасно рятує від сухості і себума, бруду і стресу, очищає і нормалізує гідробаланс, пом'якшує і додає тонус, ароматизує і підсилює відчуття свіжості надовго. Можна використовувати для миття волосся дитини.

Застосування
Гель нанести на вологу шкіру тіла і голову малюка, добре спінити з водою, помасажувати і змити великою кількістю проточної теплої води.

Склад
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Panthenol, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Citric Acid.

Дитячий пом'якшувальний гель для купання Interapothek Gel De Bano Infantil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.