Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДИТЯЧЕ ЗВОЛОЖУЮЧЕ МОЛОЧКО ДЛЯ ТІЛА INTERAPOTHEK LECHE CORPORAL INFANTIL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Interapothek
Тип продукту: Молочко
Виробник: Продуктс Натуралес дел Медитерранео С.А., Карратер
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Дітям
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Дитяче зволожуюче молочко для тіла Interapothek Leche Corporal Infantil фото
ОПИС

Дитяче зволожуюче молочко для тіла Interapothek Leche Corporal Infantil

Дитяче зволожуюче молочко для тіла Interapothek Leche Corporal Infantil стане справжнім порятунком для ніжної шкіри малюків і новонароджених в боротьбі з подразненнями, викликаними жорсткою водою, не комфортним одягом і зовнішніми факторами. Ніжна консистенція швидко поглинається шкірою, живить і зволожує, поповнює нестачу вітамінів для швидкої регенерації, прискорює обмінні процеси і надає м'якість. Шкіра дітей з самого народження під надійним захистом натурального молочка на основі поживних і корисних токоферолу(Е) і жирних кислот(F), зародків пшениці, соку листя алое і ефірних масел мигдального і жожоба. Молочко забезпечує комплексний догляд за особливо ніжною шкірою, схильної до подразнень та почервоніння.

Призначення
Глибоке інтенсивне живлення;
Посилена гідратація;
Надає м'якість;
Загоює і відновлює;
Прискорює регенерацію;
Заспокоює і знімає почервоніння.

Властивості
Дитяче молочко чинить активну поживну і протизапальну дію на покриви дітей з народження, прискорює загоєння ранок і подразнень, зміцнює гідроліпідний бар'єр, пом'якшує і глибоко зволожує.

Активні компоненти
Масло зародків пшениці посилює здатність клітин до регенерації, робить шкіру м'якою і пружною.
Масло жожоба надає глибоке живильну, тонізуючу, зволожуючу, заспокійливу дію, знімає роздратування.
Вітамін Е як антиоксидант, захищає ніжну шкіру від зовнішніх подразників і руйнівного впливу вільних радикалів, допомагає утримати в клітинах вологу, забезпечує оптимальне живлення клітин.
Масло солодкого мигдалю гарантує тривале зволоження на всіх рівнях дерми, дарує м'якість, свіжість і комфорт.

Результат
Молочко надає глибоку живильну і зміцнювальну дію, після його застосування шкіра немовляти м'яка і зволожена, насичена вітамінами і більш пружна, без подразнень і почервоніння, гладка і доглянута.

Застосування
Молочко наносять тонким шаром на чисту і суху шкіру дитини по всьому тілу або в проблемних місцях. Масажувати легкими рухами до повного поглинання.

Склад
Aqua, Glycerin, Polyglyceryl-6 Distearate, Caprylic / Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Parfum, Sodium Levulinate, Sodium Benzoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Jojoba Esters, Sodium Anisate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Cetyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Beeswax, Tocopheryl Acetate, BHT, Panthenol, Hydrolyzed Jojoba Esters, Citric Acid.

Дитяче зволожуюче молочко для тіла Interapothek Leche Corporal Infantil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.