Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РІДКЕ КРЕМ-МИЛО ДЛЯ РУК З ЕКСТРАКТОМ АЛОЕ ВЕРА INTERAPOTHEK JABON CREMA DE MANOS

Час застосування: Універсальний
Бренд: Interapothek
Тип продукту: Рідке мило
Виробник: Продуктс Натуралес дел Медитерранео С.А., Карратер
Вік: від 18
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Рідке крем-мило для рук з екстрактом Алое Вера Interapothek Jabon Crema De Manos фото
ОПИС

Рідке крем-мило для рук з екстрактом Алое Вера Interapothek Jabon Crema De Manos

Рідке крем-мило для рук з екстрактом Алое Вера Interapothek Jabon Crema De Manos допоможе впоратися з сухістю шкіри і лущенням, пом'якшити і наповнити клітини поживними речовинами. Основа формули рідкого мила - екстракт соку листя алое, який глибоко живить, зволожує, загоює пошкоджені волокна, стимулює клітинне оновлення і повну регенерацію. Мило підтримує гідробаланс шкіри, піклується про м'якість і оптимальний рівень гідратації, допомагає уникнути пересихання шкіри, насичує клітини киснем, виводить забруднення та токсини.

Призначення
Активне живлення і зволоження;
Оновлення на клітинному рівні;
Посилене живлення клітин;
Розгладжує і пом'якшує;
Повна регенерація;
Загоює і відновлює.

Властивості
Мило з екстрактом алое сприяє збереженню здоров'я і краси ваших рук, з успіхом загоює ранки і дрібні пошкодження шкіри, стимулює клітинне оновлення і прискорює відновлення.

Активні компоненти
Екстракт соку листя алое вера надає потужну протизапальну і зміцнювальну дію, має антисептичні, зволожуючі і відновлюючі властивості, прискорює загоєння ранок і подряпин, пом'якшує і розгладжує шкіру рук, усуває роговий шар, видаляє бруд, наліт, пил, виводить токсини.

Результат
Мило швидко утворює пишну піну, яка глибоко живить і гідрує шкіру на руках, робить ручки доглянутими, м'якими, насичує вітамінами, розгладжує мікрорельєф, стимулює оновлення клітинного складу. Після використання мила з вами залишається легкий рослинний аромат.

Застосування
На вологу шкіру рук нанести трохи рідкого мила, змішати з водою до утворення пишної піни, розподілити на шкіру, провести масаж, потім ретельно змити проточною водою.

Склад
Styrene / Acrylates Copolymer, Sorbitol, Sodium Chloride, Sodium Benzonate, Polyquaternium-10, Parfum, Linalool, Ci 19140, Ci42051, Hexyl Cinnamal, Cocamidopropyl Betaine, Citric Acid, Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Aloe Barbadensis Leaf Juice.

Рідке крем-мило для рук з екстрактом Алое Вера Interapothek Jabon Crema De Manos
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.